Gazetecilerden Şehit Halisdemir'in Kabrine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Gazetecilerden Şehit Halisdemir'in Kabrine Ziyaret

Gazetecilerden Şehit Halisdemir\'in Kabrine Ziyaret

Dünya Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir ve beraberindeki gazeteciler, kahraman şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyaret etti.

18.10.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir ve beraberindeki gazeteciler, kahraman şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabrini ziyaret etti.

Beraberindeki gazetecilerle Bor ilçesindeki Çukurkuyu belde mezarlığına gelen Demir, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Halisdemir'in kabri başında dua ederek, üzüntülerini dile getirdi.

Demir, burada yaptığı açıklamada, "Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Duygu doluyuz, Türkiye'nin kaderini değiştiren ve şehit olacağını bile bile olaya imza atan bir insanın mezarı başında olmak heyecanlandırıyor. Bu millet, asker bir millet, bu millet böyle evlatları olduğu için bin yıldan bu yana bu topraklarda kalmış bir millet. İnşallah, bundan sonra da kalacak bir millet. İçimizde dışımızda ne kadar hain olsa da böyle vatan evlatları olduğu müddetçe bu topraklar ilelebet Türk toprakları olarak kalacaktır." şeklinde konuştu.

Dünya Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı İsmail Kahraman ise 15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihin karanlık günü olduğunu belirterek, "Elbette bunların sorumluları hesap verecek. Biz de şehitlerimize vefa borcumuzu ödemek için Dünya Gazeteciler Federasyonu öncülüğünde, Türk Dünyası 1. Belgesel Film Festivali'ndeki filmlerin gösterimi için Ömer Halisdemir Üniversitesi'ne gelmiştik. Gelmişken ziyaret edip fatiha okumak istedik." dedi.

Demir, Kahraman, Tarsus Medya Mensupları Derneği Başkanı Okan Çalışkan, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ve gazeteciler, daha sonra Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak'ı ziyaret etti.

Öte yandan kahraman şehidin kabrini ziyaret eden Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri, şehidin mezarı başında dua etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazetecilerden Şehit Halisdemir'in Kabrine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement