Gazetecilere Anti Terör Taktik Savunma Eğitimi Verildi - Son Dakika
Güncel

Gazetecilere Anti Terör Taktik Savunma Eğitimi Verildi

(SNA) Başkent Ankara'da ISAK İleri Sürüş Akademisinin düzenlediğı Anti Terör Savunma ve İleri Sürüş Eğıtimi programına Scandinavian News Agency ortadoğu temsilcileride katılmaya hak kazandı.

02.03.2015 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

baslik

(SNA)

Başkent Ankara'da ISAK İleri Sürüş Akademisinin düzenlediğı Anti Terör Savunma ve İleri Sürüş Eğıtimi programına Scandinavian News Agency ortadoğu temsilcileride katılmaya hak kazandı.

Çelebi DELİ, yardımcı eğitmenler İlhami KOÇAK ve Mert Deli tarafından düzenlenen sertifikasyon programı dahilinde, zorlu bir eğitimden geçen gazeteciler, beklenmedik terör saldırılarına karşı Sürüş teknikleri, Atış taktikleri, Anti-Terör Taktik Savunma derslerine tabi tutuldu.

Oldukça zor olan eğitimin sonunda başarılı olan gazetecilere sertifikaları bizzat terörle mücadele uzmanı Çelebi DELİ tarafından verildi.

Duayen eğitmen Çelebi DELİ, T.C CUMHURBAŞKANLIĞI, T.C BAŞBAKANLIK KORUMA MÜD, T.C GENELKURMAY BAŞKANLIĞI KORUMA MÜD, T.C ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI KORUMA MÜD, T.C DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI KORUMA MÜD, POLİS ÖZEL HAREKAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ gibi üst düzey makamlara eğitim vermektedir.

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun suikastlere karşı anti terör uzmanı Çelebi DELİ'den eğitım aldığıda bilinmektedir.

Trafiğe kapalı alanda gerçekleşen tatbikat gerçeğini aratmadı, oldukça atraksiyonlu geçen eğitim programının sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları Çelebi DELİ tarafından takdim edildi.

Kaynak: Scandinavianagency.com

Son Dakika Güncel Gazetecilere Anti Terör Taktik Savunma Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement