Gazeteler, Maltepe Mitingiyle İlgili Farklı Rakamlar Verdi - Son Dakika
Politika

Gazeteler, Maltepe Mitingiyle İlgili Farklı Rakamlar Verdi

Gazeteler, Maltepe Mitingiyle İlgili Farklı Rakamlar Verdi

Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Maltepe'deki mitingine katılım sayısıyla ilgili net bir açıklama yapılmazken gazeteler haberlerinde farklı rakamlara yer verdi.

04.08.2014 10:33  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'daki son mitingine ilgi büyüktü. Deniz doldurularak oluşturulan 1 milyon 250 bin metrekarelik meydana şehrin dört bir yanından katılım vardı.

GAZETELER FARKLI RAKAMLAR VERDİ

Erdoğan'ın Maltepe sahilinde yaptığı final mitigine katılan kişi sayısı merak konusu oldu. Gazeteler, haberi birinci sayfasına taşırken katılıma dair sayı verdiler. Hürriyet gazetesi "1 milyonu aşkı kişi dinledi" diye yazdı. Sabah "2,5 milyon kişi Köşk'e uğurladı" manşetini attı. Vatan gazetesine göre "2 milyon İstanbullu" vardı.

4 GAZETE MİTİNGİ GÖRMEDİ

Zaman, Taraf ve Bugün gazeteleri ise miting haberini görmedi. Mitingi küçük bir haberle geçiştiren Cumhuriyet gazetesi sayı vermezken, yine Sözcü de mitingi görmeyen gazeteler arasındaydı.

TAKVİM DE 2.5 MİLYON DEDİ

Akşam gazetesi okurlarına "2 milyonu aştı" diye duyururken, Türkiye gazetesi "milyonlar" diye bahsetti. Yeni Şafak gazetesi ise kalabalığın 2 milyonu aştığını yazdı. Star gazetesi katılımın "2 milyon kişi" olduğunu yazarken, Takvim 2.5 milyon kişinin katıldığını yazdı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Gazeteler, Maltepe Mitingiyle İlgili Farklı Rakamlar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • YAKAMOZ: AKP YANDAŞI GAZETELERİN HEPSİ AYNI RAKAMI VERMİŞŞŞ YALNIZ BİŞEYİ UNUTMUŞLAR VERDİKLERİ RAMALARA KOYUN SÜRÜSÜ DEMEYİ UNUTMUŞLAR :))))))))) 32 54 Yanıtla harun yiğit: Evet beyinsizler vatan severlere 'Koyun' diyor. O da olacak üzülmeyin. 0 0 nacar: zavallı embesil kendince olmayan beyniyle insanları hür görüşlerinde hür tercihlerinden dolayı böyle yafta larda bulunuyorlar demokrasi bilmeyen domuzlar demokrasiden söz edemez başbakanın söylemlerinden rıhatsız olan andavallar başkasınıda rıhatsız etmeyecek sözler etmesi gereken sözler etmemesi gerekiyor tabi o kadar zeka var ise. . 0 0 CK: haklısın yakamoz havlayanlarada köpek sürüsü demeyi unuttular :)))) 0 0 KANUNU UYGULA: YAKAMOZ SÜRÜYÜZ BE DİYECEĞİN VAR MI BAK 10 AĞUSTOSDA ERDOĞANI BAŞIMIZA ÇOBAN OLARAK SEÇECEĞİZ YALNIZ SÜRÜMÜZE BİR KÖPEK LAZIM SEN KÖPEĞİMİZ OLUR MUSUN 0 0
  • orhun: medya koyunları saymaya ne kadar da meraklı:) 28 51 Yanıtla KANUNU UYGULA: orhun SEN BİZİM MİTİNGLERİMİZDEKİLERİ SAY VE UYU 11 AĞUSYOSDA UYANDIĞINDA ERDOGANI C. BAŞKANI GÖRÜNCE DE AĞLAMA UYU YAVRUM UYU 65 SENEDİR UYKUDAN UYANAMADINIZ NE UYKUSUDUR BU KOMADAMISINIZ YOKSA 0 0 sacit: onlar koyunsa sizde davarsınız 0 0
  • erkan: maşallah yolun açık olsun sayın başbakanım 12 yıl oldu seninle rahata kavuştuk 12 yıl önce dolar fırlaması altın fırlaması ecevıt ishal oldu dolar fırladı ecevıt hasta oldu döviz fırladı ecevıt moralı bozuldu devalasyon oldu dertlerine seninle son verildi. . 39 30 Yanıtla
  • BY TOSYALI: R. T. E. FARKI HELAL SANA. ALLAH YOLUNU AÇIKETSİN. 35 25 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement