Gazetelerden 'Cumhuriyet' Birliği - Son Dakika
Yerel

Gazetelerden 'Cumhuriyet' Birliği

Gazetelerden \'Cumhuriyet\' Birliği

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde günlük yayınlanan 4 yerel gazete Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının coşkusuna katkı sağlamak amacıyla, aynı metne, aynı başlığa sahip manşete imza attı.

28.10.2016 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde günlük yayınlanan 4 yerel gazete Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının coşkusuna katkı sağlamak amacıyla, aynı metne, aynı başlığa sahip manşete imza attı.

Çağdaş Marmaris, Marmaris Manşet, Marmaris Gündem ve Marmaris Yenisayfa gazetelerinin 28 Ekim sayıları 'Haydi Marmaris göster farkını' başlıklı manşet haberle çıktı. Söz konusu yayın organlarının çalışanları ile yöneticileri, bilerek ve isteyerek 'pişti' olduklarını belirten bir de açıklama yaptı. Açıklamada şu sözler yer aldı:

"BİLEREK VE İSTEYEREK PİŞTİ OLDUK"

"Saygıdeğer Marmaris kamuoyu, siyasi görüşleri birbirinden farklı onlarca kişiyi çatısı altında toplayan ilçedeki 4 günlük gazete 28 Ekim 2016 sayılarında bilerek ve isteyerek 'pişti' oldu.. Çünkü, biz Cumhuriyet'in, 'En Büyük Bayram'ın kıymetini biliyoruz. Aynı metne sahip aynı manşetle çıkarak, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesi 'fark' yaratmayı hedefledik.. İlçe halkından üzerine düşen görevi yapmasını, fark yaratıp, her yeri şanlı Bayrağımızla, Ata'mızın posterleriyle donatmasını, törenlerde, kutlamalarda, fener alayında yer alarak örnek teşkil edecek rekor katılımı sağlamasını istedik.. Kaldıki, aynı amaçla günlerdir sürdürdüğümüz yayınların semeresini aldığımızı, gördüğümüz manzaralardan anlıyor ve bu durumdan büyük memnuniyet duyuyoruz.. Saygılarımızla, Çağdaş Marmaris, Marmaris Manşet, Marmaris Gündem ve Marmaris Yenisayfa çalışanları ile yöneticileri.

Öte yandan, ortak açıklamanın ekli olduğu 4 gazetenin birarada göründüğü paylaşım, sosyal medyada, çok sayıda beğeni topladı, yüzlerce kişi tarafından da paylaşıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazetelerden 'Cumhuriyet' Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement