Gazi İlkokulu'na Yeni Kütüphane - Son Dakika
Yerel

Gazi İlkokulu'na Yeni Kütüphane

Gazi İlkokulu\'na Yeni Kütüphane

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde eğitim öğretim veren Gazi İlkokulu, dün düzenlenen törenle yeni kütüphanesine kavuştu.

26.05.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde eğitim öğretim veren Gazi İlkokulu, dün düzenlenen törenle yeni kütüphanesine kavuştu. Açılış törenine katılan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, minik öğrencilerin okumaları için de kütüphaneye bin adet kitap alma sözü verdi.

Kütüphanenin açılışına, Kapaklı Gazi İlkokulu Kütüphanesi açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ün yanı sıra, Kapaklı Belediyesi Başkan Vekili Ender Dubaz, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Bşçvş. Tekin Oruç, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kütüphane açılış töreni programı, okulun konferans salonundaki etkinliklerle devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Okul Müdürü Osman Günel, "Biz, çocuklarımızı yetiştirirken, hayata gülümseyen, mesleğini benimseyen, görevini önemseyen eğitim kadrosuyla çalışıyoruz. Okul, çocuk için isteyerek gidilen bir kurum olmalıdır. Bu bilinçle, okul idaresi, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte okulumuzun fiziki imkanlarını iyileştirirken, öğrencilerimiz için de kütüphane yaptık. Öğrencilerimizin kütüphanemizden en üst düzeyde faydalanmalarını temenni ediyorum" dedi.

BİN ADET KİTAP SÖZÜ

Okul binasının 3'üncü katında bulunan kütüphanenin açılış kurdelesini Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve protokol üyeleri birlikte kesti. Burada kısa bir konuşma yapan Kaymakam Gürbüz, Kapaklı Kaymakamlığı olarak okula bin adet kitap sözü verdi. Gürbüz, "Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmalıyız. Bunun için kütüphaneler büyük önem arz ediyor. Okulumuzun kütüphanesi çok güzel olmuş. Masa ve sandalyeleri rengarenk. Birbirinden güzel kitaplar var kütüphanede" diye konuştu.

Program, okul çalışmalarının anlatıldığı slayt gösterimi ile sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazi İlkokulu'na Yeni Kütüphane - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement