Gazi İtfaiyeciye Vefa - Son Dakika
Güncel

Gazi İtfaiyeciye Vefa

Gazi İtfaiyeciye Vefa

İnegöl Belediyesi’nde görevli itfaiye ekipleri, 2011 yılının Temmuz ayında Mobilyacılar Sanayi Bölgesi’nde çıkan yangına müdahale ederken yaralanıp malulen emekli olan meslektaşları Süleyman Kılıç’ı evinde ziyaret ederek, İtfaiyeciler Haftasını kutladı.

23.09.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Belediyesi'nde görevli itfaiye ekipleri, 2011 yılının Temmuz ayında Mobilyacılar Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangına müdahale ederken yaralanıp malulen emekli olan meslektaşları Süleyman Kılıç'ı evinde ziyaret ederek, İtfaiyeciler Haftasını kutladı.

Eski mesai arkadaşlarına karşısında gören Süleyman Kılıç duygulu anlar yaşadı. Ziyaretten dolayı teşekkür eden emekli itfaiye eri Kılıç, "Ben bu günün İtfaiye Haftası olduğunu bilmiyordum. Arkadaşlarım sağ olsunlar beni unutmayıp ziyaretime geldiler. Biz de bir zamanlar bu kutlu görevi yapıyorduk. Fakat bırakmak zorunda kaldım. Her zaman arkadaşlarım için dua ediyorum. Allah onları kazalardan korusun" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, itfaiye teşkilatını ziyaret ederek, İtfaiyeciler Haftasını kutladı. İnegöl İtfaiye Amiri Adnan Aydın'a çiçek takdim eden Şahin, "Yangınlara veya can güvenliğimizi tehdit edebilecek olaylara anında müdahale edip insanlarımızı kurtarıyorsunuz. İnegöl'ün itfaiye alt yapısı çok güçlü. Bursa Büyükşehir belediyesi ile birlikte daha da güçlendi. Afetsiz günler diliyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazi İtfaiyeciye Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement