Gazi Üniversitesi Çubuk Meslek Yüksek Okulu'nda Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Gazi Üniversitesi Çubuk Meslek Yüksek Okulu'nda Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci

Gazi Üniversitesi Çubuk Meslek Yüksek Okulu\'nda Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci

Gazi Üniversitesi Atatürk ve Gazi Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) 2012-2013 eğitim-öğretim yılı mezunu yaklaşık bin öğrenci başarı belgelerini törenle aldı.

05.06.2013 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazi Üniversitesi Atatürk ve Gazi Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) 2012-2013 eğitim-öğretim yılı mezunu yaklaşık bin öğrenci başarı belgelerini törenle aldı.

Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi'ndeki törene Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Türker, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Atatürk MYO Müdürü Doç. Dr. Veysel Özdemir, Gazi MYO Müdürü Abdulmecit Güldaşı ve öğrenciler ile aileleri katıldı. Törende konuşan Atatürk MYO Müdürü Doç. Dr. Veysel Özdemir, "Sizlerin duyguları herkesinkinden farklı. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zamanda kaygı duyarak yetiştirdiğiniz, göz bebekleriniz evlatlarınız, yaşam mücadelesinin içine başarılı olmak dilekleri ile uğurlamaktasınız" diye konuştu.

Gençlerin parçası oldukları toplumun, paylaşan, kültürüne sahip çıkan ve onu yücelten bireyler olarak yetiştirdiklerini söyleyen Güldaşı ise gençlerin bundan sonra kendilerine doğru hedefler belirlemeleri gerektiğine dikkat çekti. Gazi Üniversitesi'nin köklü geçmişi, kurumsallaşmış yapısı ve nitelikli anlayışı ile öne çıktığını söyleyen Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Türker ise yaptığı konuşmada, üniversitelerinin 21 fakülte, 17 yüksek okul, 7 enstitüsünde 80 bin öğrencinin bulunduğunu belirtti. 51 araştırma merkeziyle hizmet veren Gazi Üniversitesi'nin Türkiye'nin en büyük üniversitesi olduğunu anlatan Türker, Ankara'daki her 3 öğrenciden 1 tanesinin Gazi Üniversiteli olduğunu kaydetti.

Gazi Meslek Yüksek Okul birincisi Eda Yılmaz da, "Kısa süre sonra gerçek hayat bizi karşılamış olacak. Bazı arkadaşlarımız kendilerini boşlukta hissedecek bazıları ise işe başlama öncesi belki de uzun bir tatile çıkacak, hocalarımızsa bizi ne kadar özleyeceğinin farkında değiller. Bizimse henüz bizi bekleyen gerçek hayat hakkında çok bilgimiz yok, ama mücadeleye hazırız. Çünkü artık asla vazgeçmemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul birincileri Hayri Kıraç ve Eda Yılmaz'a Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Türker, tarafından diplomaları ve plaketleri verilirken, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı mezunları adına yaş kütüklerine plaketlerini çaktılar. Ayrıca Hayri Kıraç ve Eda Yılmaz tarafından bir alt sınıftaki öğrencilere flama devir teslimi yapıldı.

Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler, yemin ederek hep birlikte keplerini havaya attılar. Programın sonunda müzik eşliğinde öğretmenleri ve aileleriyle oynayan öğrenciler mezuniyetin tadını çıkardılar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazi Üniversitesi Çubuk Meslek Yüksek Okulu'nda Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement