Gaziantep 15 Günden Bu Yana Aranan İşçi Öldürülmüş Olarak Bulundu Yeniden - Son Dakika
Güncel

Gaziantep 15 Günden Bu Yana Aranan İşçi Öldürülmüş Olarak Bulundu Yeniden

Gaziantep 15 Günden Bu Yana Aranan İşçi Öldürülmüş Olarak Bulundu Yeniden

Gaziantep 15 GÜNDEN BU YANA ARANAN İŞÇİ ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU yeniden15 GÜNDEN BU YANA ARANAN İŞÇİ ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, piknik alanında alnında tek kurşunla öldürülmüş olarak çobanlar tarafından bulunan cesedin, 15 gün önce kaybolan 34 yaşındaki fabrika işçisi Ökkeş Şimşek'e ait olduğu ortaya çıktı.

24.02.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep 15 GÜNDEN BU YANA ARANAN İŞÇİ ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU yeniden15 GÜNDEN BU YANA ARANAN İŞÇİ ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, piknik alanında alnında tek kurşunla öldürülmüş olarak çobanlar tarafından bulunan cesedin, 15 gün önce kaybolan 34 yaşındaki fabrika işçisi Ökkeş Şimşek'e ait olduğu ortaya çıktı.

İslahiye'nin Fevzipaşa Mahallesi'ndeki ormanlık alanda koyun otlatan çobanlar, arazide bir erkek cesedi görünce durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen jandarma, tek kurşunla öldürüldüğü belirlenen cesedin, geçen 9 Şubat'tan itibaren kayıp olarak aranan 3 çocuk babası Ökkeş Şimşek'e ait olduğunu belirledi. Şimşek'in ölüm haberini alarak olay yerine gelen eşi Yurdagül ile anne ve babası sinir krizi geçirdi. İnceleme ardından Şimşek'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma, kayıp olduktan sonra cesedi bulunan Şimşek'in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünü araştırıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep 15 Günden Bu Yana Aranan İşçi Öldürülmüş Olarak Bulundu Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement