Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye’de bulunan ve bugüne kadar turizme açısından pek öne çıkmayan Hızır Yaylası’nı turizme kazandırmak istediklerini söyledi.

20.06.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye'de bulunan ve bugüne kadar turizme açısından pek öne çıkmayan Hızır Yaylası'nı turizme kazandırmak istediklerini söyledi.

Hafta sonu mesaisini İslahiye'de geçiren Şahin, teknik ekibi ile birlikte İshaliye'de saha gezisi yaptı. Daha sonra iftarda vatandaşlar ile birlikte olan Şahin, burada Büyükşehir Belediyesi olarak İslahiye'de yapması düşündükleri hizmetleri anlattı.

Kaliteli üzüm, biber ve toprağın İslahiye'de bulunduğunu belirten Şahin, bunu iyi değerlendirmek istediklerini dile getirdi. Hızır Yaylası'nı turizme kazandırmak istediklerini belirten Başkan Şahin, bu proje üzerinde çalışacaklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi olarak güçlerini İslahiye için kullanacaklarını vurgulayan Şahin, "Çok şükür sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Biz göreve gelirken ne söz verdiysek bugün onu gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

İftarını İslahiyeli vatandaşlar ile birlikte açan Şahin, Ramazan ayının bir mektep olduğunu ve bu mektebi herkesin iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti. Şahin, bu mübarek ayda yetim ve öksüzlerin de unutulmaması gerektiğini belirterek, rahmetin fırsata çevrilerek sevapların arttırılması gerektiğine vurgu yaptı.

İslahiye gezisinde Şahin'e eşlik eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise İslahiye'yi unutmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ve ekibini kutladığını söyledi. Tayyar, Nurdağı ile İslahiye'yi hizmet anlamında birleştirerek 300-400 bin insanın yaşadığı yeni bir medeniyeti inşa etmek için çalıştıklarını belirtti. Tayyar, yerel ve merkezi yönetimlerde kendilerine yetki veren vatandaşları mahcup etmeden çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Program Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde ilahi grubunun iftar öncesi vatandaşlara ilahiler okumasının ardından, kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı iftar ile son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement