Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde Beyaz Masa Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde Beyaz Masa Açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi\'nde Beyaz Masa Açıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla belediye binası içerisine 'beyaz masa' açtı.

17.09.2014 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla belediye binası içerisine 'beyaz masa' açtı.

Beyaz Masa'nın tanıtımı için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen törene Başkan Fatma Şahin ile belediye çalışanları katıldı. Beyaz Masa uygulamasının vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Burada herkesin ve her kesimin hizmet alacağı fiziki altyapı oluşturduk. Burada numaralar alarak ilgili birime yönlendirilecek çözüm yolları aranacak. Bir anlamda burada katılımcı, interaktif bir çalışma modeli hayata geçirilmiş olacak" dedi.

Belediye bünyesinde açılışı yapılan birimin etkin çalışma yürüteceğini vurgulayan Şahin, vatandaşın sorunlarına çözüm üretecek mekanizmaları oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti. Beyaz Masa'ya 153 hattından ulaşılabildiğini hatırlatan Şahin, daha sonra birimleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde Beyaz Masa Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement