Gaziantep Büyükşehir Galibiyetin Sevincini Yaşıyor - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Galibiyetin Sevincini Yaşıyor

Gaziantep Büyükşehir Galibiyetin Sevincini Yaşıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçın son 4 dakikasında bulduğu 2 golle rakibi Kahramanmaraşspor'u mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

09.12.2013 23:38  Güncelleme: 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçın son 4 dakikasında bulduğu 2 golle rakibi Kahramanmaraşspor'u mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

Maçın ardından basın toplantısına katılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer, Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından rakipleri Kahramanmaraşspor'u ağırladıklarını belirterek, "Kupa maçında Galatasaray karşısında ciddi bir efor serf ettik. Bu maçında zor olacağını biliyorduk ve zor da oldu. Rakibimiz alt sıralardan kurtulmak için bu maçtan puan ya da puanlarla dönmek arzusundaydı. Rakibimiz çok kapalı bir defans oynayarak kontra atağa çıkmayı düşünüyordu. Nitekim ilk yarıda da bunu yaptılar. İkinci yarıda da biraz daha önde basmamız gerektiğini düşünerek risk alarak 2'li forvete döndük. İkinci devre istediklerimizi yaptık ve kaçırdığımız goller vardı. Son olarak yaptığımız hamlelerle galip gelmeyi bildik. Geri dönüşleri takım olarak seviyoruz ama önemli olan bu felsefeyi takıma yerleştirebilmek. Ben takımımı bu başarılı sonuçtan dolayı kutluyorum" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un file bekçisi Onur Bulut, telafisi olmayan bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Bugün rakibimize vereceğiz puan veya puanların bizi gerçekten çok sıkıntıya sokacaktı. Bugün son dakikalarda attığımız iki golle galip geldik. İnşallah bu hafta oynayacağımız maçta da çıkışımızı sürdürürüz" diye konuştu.

Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ferit ise, "Ben son dakikalarda o yuna giren ve galibiyet golünü atan arkadaşımız Konan'ı kutlamak istiyorum. Uzun süredir forma şansı bulamıyordu ve bugün sahaya çıkıp bizi galibiyete taşıyan golü attı. İnşallah bu galibiyetin devamı gelir" şeklinde konuştu.

KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit ise son dakikada gelen 2 golle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Tabi bizim için alınacak her puanın çok önemli olan maçlar oynuyoruz. Tabi gönlümüz 3 puandan yanaydı. Bu maçı kazanabilecek mücadeleyi de ortaya koyduk. İkinci yarı rakibimiz üstün oynamasına rağmen iyi bir savunma yaptık. Ama talihsiz iki pozisyon kalecimiz açısından ve kalemizde 2 gol gördük. Mutlaka bunun altından kalkabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Gittikçe olgunlaşıyoruz ve iyi bir mücadele ortaya koyuyoruz. Dolayısıyla mücadelemizi devam ettireceğiz. Tabi buradan en kötü 1 puanla ayrılsaydık moral ve motivasyon olarak daha iyi olacaktık" dedi.

Kahramanmaraşsporlu Cumhur ise mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "85. dakikaya kadar 1-0 öndesiniz ve 5 dakikada 2 gol yiyorsunuz. Bu gerçekten çok üzüntü verici bir durum. İkinci yarı rakibimiz daha iyi oynadı ama biz de skoru korumaya çalıştık. Bundan sonraki maçlarda en iyi sonuçları almaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kahramanmaraşsporlu oyuncu Gökhan da üzüntülerini dile getirerek, "Buraya puan ya da puanlar için gelmiştik. Maç istediğimiz gibi gidiyordu takii 85. dakikaya kadar. O dakikadan sonra çok kötü 2 gol yedik. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonra önümüze bakacağız ve ligde kalmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. İnşallah ligde kalırız" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Galibiyetin Sevincini Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement