Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Balıkesirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Balıkesirspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Balıkesirspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, galibiyet nedeniyle mutluluğunu dile getirirken, "Birçok ilkin yaşanması gereken bir akşamdı" dedi.

23.09.2013 00:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, galibiyet nedeniyle mutluluğunu dile getirirken, "Birçok ilkin yaşanması gereken bir akşamdı" dedi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında maçın değerlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Birçok ilkin yaşanması gereken bir akşamdı. Geçtiğimiz gün bir puan ile döndük Trabzon 1461 Trabzon deplasmanından onun mutluluğu vardı. Tüm konsantremizi, ilklerin yaşayacağı geceye yani bu geceye ayarladık kendimizi ve oyuncularımızı. Onlara teşekkür ediyorum. İkinci yarıda yürekli, istekli yani şartlar ne olursa olsun kendini kazanmaya monta etmiş bir şekilde ilk 45 dakika artı 4 dakika daha oynayarak 49 dakika yaşadık. Rakibimiz ilk kolunu yedi, lider, ilk kez mağlup oldu, bu yüzden onları yendiğimizden dolayı da oldukça gururluyuz. Tabi kampımız devam ediyor. Sabah antrenman yapacağız. Kupa maçımız var Akçabatsebat ile karşılaşmada sonuç ne olursa olsun, orada unutup hemen samsun maçına tekrar lige geri döneceğiz. Yani bu maç çok önemliydi ve bizim için viraj niteliğinde bir maçtı. Bu maçta da puan almamız inanılmaz bizi mutlu etti" dedi.

İlk yarı da iyi oynayamadıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kalecisi Onur Bulut, "İlk yarıda çok iyi oynayamadık. Fakat ikinci yarı, daha yürekli bir takım olarak çıktık sahaya. ve baskı, pres ile bir gol bulduk. İlk golün ardından ikinci golü bularak galip gelmeyi başardık. Şimdi ilk olarak bir Türkiye Kupası maçı var. Onu oynadıktan sonra lige dönüp Samsunspor maçını da alarak istenilen hedeflere tırmanacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Ferit Cömert, maçın ilk yarısında kötüydük. Ama bu maçın üstesinden geldik. İkinci yarı iyi konsantre olarak maça çıktık. Bende lig de ilk kez oynuyorum. Benim için mutluluk verici bir maç oldu" diye konuştu.

Balıkesirsporlu Murat Sözgelmez, daha önce yakaladıkları bir seri olduğunu hatırlatarak, "Yakalamış olduğumuz bir seri vardı. Buraya geldiğimizde devam ettirmek istiyorduk. Maçada iyi başladık. İlk yarı 1-0 önde kapattık ama skorun vermiş olduğu etki ile kendimizi geriye atmak zorunda kaldık. Daha sonra gol yedik. Penaltı pozisyonu tartışılır. Kaybettik ama önümüzde çok maç var. Uzun bir süre var ve inşallah uzun sürede iyi işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, gol bulduktan sonra birçok gol pozisyonunu değerlendiremediklerini ifade ederek, "Gol bulduk gollerde kaçırdık. Ama ikinci yarının başında bir beş dakikalık suni baskı vardı. Suni baskıyı kaldıramadık ve orada bir gol yedik. Oyunu tekrar dengeledik ve gol pozisyonu bulmaya başladık. Onlar bir gol atarak kazandılar ve rakibimizi tebrik ediyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Balıkesirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.

  • Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlere spor kursları düzenliyor
    12:13 Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençlere spor kursları düzenliyor

    İzmir'de Karşıyaka Belediyesi tarafından çocuk ve gençlerin sporla buluşmasını sağlamak amacıyla 9 farklı branşta düzenlenen kurslardan 2 binden fazla katılımcı yararlanıyor. Sporla iç içe, sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, 'Karşıyaka'mızın spor kenti kimliğini yeni nesillerimizle birlikte güçlendireceğiz' dedi.

  • Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı
    12:08 Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen 'Büyükler Bahar Kupası Türkiye Serisi-3' tenis şampiyonası, Türkiye'nin çeşitli illerinden 55 sporcunun katılımıyla başladı. Turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan 55 sporcu, Bandırma'da kıyasıya bir mücadele verecek. Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Mustafa Kemal Sönmez, turnuva ile ilgili Bandırmalı tenis severlere yaptığı açıklamada şampiyonluk için ter dökecek sporcuların heyecanını paylaştı.

  • Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş
    12:02 Elazığ'da Bayram Süresince Yaralamalı Kaza Sayısında Yüzde 41 Düşüş

    Elazığ'da Ramazan Bayramı süresince polis ekipleri tarafından 16 bin 854 araç denetlenirken, alınan tedbirler çerçevesinde yaralamalı kaza sayısında yüzde 41'lik bir düşüş yaşandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram tatili boyunca trafiğin ve sürücülerin güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Denetim sayılarında yüzde 100 artış sağlanarak 16 bin 854 aracın denetlendiği belirtilirken, toplam 13 adet yaralamalı kaza meydana geldiği ve ölümlü kaza yaşanmadığı ifade edildi.

  • Maç bitince ortalık karıştı! Ebrar Karakurt'a Rusya'da olay hareket
    11:54 Maç bitince ortalık karıştı! Ebrar Karakurt'a Rusya'da olay hareket

    Milli yıldız Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, Rusya Ligi'nde Dinamo Moskova'yı 3-1 yenerek finale yükseldi. Dinamo Moskova'nın kaptanı Goncharova, Ebrar'a maç sonrası orta parmağını gösterdi. Ebrar Karakurt ise sosyal medya hesabından bu harekete yanıt verdi.


Advertisement