Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Passolig kartı sıkıntısı - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Passolig kartı sıkıntısı

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, sistem çalışmadığı için şuan taraftarlarının Passolig kartı alamadığını söyledi.

28.08.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, sistem çalışmadığı için şuan taraftarlarının Passolig kartı alamadığını söyledi.

Gözegir, yeni kurulan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Taraftar Derneği'nin tanıtımı nedeniyle bir restoranda düzenlenen toplantıda, Gaziantep'e yakışır, hedefleri olan yeni bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu doğrultuda transfer yaptıklarını belirten Gözegir, çıktıkları yolun sonunda başarılı olacaklarına inandığını kaydetti.

Bundan sonra birlik, beraberlik, arkadaşlık ve uyumun önemli olduğuna işaret eden Gözegir, her geçen gün daha iyiye gittiklerini, birkaç maç sonra bu birlikteliği daha net bir şekilde görebileceklerini ifade etti.

Takımın başarısında taraftarın önemine değinen Gözegir, "Serdar kardeşimiz bize teklifle gelerek, taraftar eksiğini giderecek bir grup oluşturmak istediklerini söyledi. Biz de sonuna kadar arkalarında olacağımızı belirttik. Bu kapsamda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Taraftarlar Derneği kuruldu" dedi.

Ligin başlamasına sayılı günler kala ciddi sıkıntıyla karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Gözegir, şunları kaydetti:

"Artık herkes stada Passolig kartı ile girmek zorunda. Ama geldiğimiz noktada sistemin alt yapısının çalışmadığı yönünde şikayet alıyoruz. Şuan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Passolig kartı basılamıyor. Çünkü sistem çalışmıyor. Bu nedenle taraftarımız Passalig kartı alamıyor. Birkaç gün sonra önemli bir maça çıkacağız. Taraftarlarımız stada nasıl girecek? Görüştüğümüz Passolig yetkilileri ise çözüm üretmeye çalıştıklarını bildirdi."

Gözegir, diğer kulüplerde de benzer sıkıntının yaşanıp yaşanmadığı yönündeki soru üzerine, "Onlarda da sıkıntı vardı ancak sistemleri çalışır hale geldi. Ama bizim sistemin halen çalışmadığı ifade ediliyor" diye konuştu.

Sorunu çözmeye çalıştıklarını dile getiren Gözegir, sporseverlerin çözüm bulunana kadar sorunu internet üzerinden gidermelerini istedi.

Derneğin kurucusu Serdar Kıribiş de 22 Temmuz'da kurulan derneğin yönetim kurulunun, birkaç hafta içerisinde yapılacak genel kurulda belirleyeceklerini ifade etti.

Taraftarın sıkıntılarını gidermek üzere çalışacaklarını anlatan Kıribiş, takımın heyecanını kente yansıtmak için güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor\'da Passolig kartı sıkıntısı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Passolig kartı sıkıntısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.

  • Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı
    14:12 Beşiktaş'ın efsane başkanı Hakkı Yeten anıldı

    Beşiktaş'ın 'Baba' lakaplı eski başkanı ve efsane futbolcu Hakkı Yeten, vefatının 35. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında dualarla anıldı. Anma törenine Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri, Yeten'in ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

  • Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti
    14:12 Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti

    Ağrı'nın Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu (24), vefat etti. Bodruoğlu'nun cenazesi doğum yeri olan Sungurlu'nun Beşkız köyünde defnedilecek.


Advertisement