Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Net Galibiyet - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Net Galibiyet

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor\'dan Net Galibiyet

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in 13. haftasında, evinde Vartaş Elazığspor’u 2-0 mağlup etti.

27.11.2015 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig'in 13. haftasında, evinde Vartaş Elazığspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın da teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, oyuncularını tebrik ederek, "Kendi evimizde iyi mücadele ettik ve maçın sonunda kazanan taraf biz olduk. Gerçekten zor bir rakibe karşı ve Süper Lig deneyimi olan bir takımla oynadık. Sayısal üstünlüğümüz yokken golü bulduk. Önemli bir sonuç. Bunun yanında biz her zaman söyleriz, iyi bir takımız. 3 yıllık bir hedef koyduk halen bu yol haritasını çizmeye devam etmek için mücadele ediyoruz. Biz doğru hedefi koyan bir takımız. 3 yıl içerisinde Süper Lig'e çıkmaya hedef koyan bir takımız" diye konuştu.

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise çok şanssız bir maç yaşadıklarını belirterek, "Üzgünüz kaybettik 30 dakika iyi mücadele ettik. Basit hatalar ettik. Gol pozisyonlarına giren bizdik, pozisyonları değerlendiremeyen yine bizdik. Lig uzun bir maraton, bu uzun maratonda kaybedeceksiniz, kazanacaksınız. 34. haftaya kadar, bu takım yürüyerek inanarak mücadele edecektir. Maalesef ilk gol ve 2. gol bize pahalıya patladı" şeklinde konuştu - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Net Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement