Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı, Engelleri Farklı Aşıyor - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı, Engelleri Farklı Aşıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı, Engelleri Farklı Aşıyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi’nde ilk 5 haftada tüm engelleri farklı galibiyetlerle geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, namağlup olarak liderliğini sürdürüyor.

24.11.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi'nde ilk 5 haftada tüm engelleri farklı galibiyetlerle geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, namağlup olarak liderliğini sürdürüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, ligin ilk 5 haftalık sürecini kayıpsız, geçerek, namağlup tamamladı. Son maçlarda aldığı farklı galibiyetlerle engelleri geçen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 10 puanla liderliğini sürdürüyor. Son oynadığı maçta rakibi Engelsiz Gaziantepspor'u 104 - 47 yenerek dikkatleri çeken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonunda kendi evinde oynayacağı Bursa Osmangazi maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Başarılı performansı nedeniyle takımı ve yöneticilerini kutlayan Gazintep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, engellilerin topluma kazandırılmasındaki yolun spordan geçtiğini belirterek, bu amaçla engelli sporlarına maddi ve manevi her türlü desteği sağladıklarını ifade etti. Üst üste alınan galibiyetlerle takımın şu anda namağlup lider durumda olduğuna dikkati çeken Başkan Fatma Şahin, "Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız, hem belediyemizin, hem de bu şehrin gurur kaynağı oldu. Kulüp Başkanımız Osman Toprak ve yönetim kurulu üyeleri bu takımın başarılı olması için ellerinden geleni yapıyorlar. Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginin ne kadar zor bir lig olduğu ortada. Bu ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un liderlik yapması, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmesi bizleri mutlu ediyor. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızı yeni sezonda Süper Lig'de görmek istiyor. Hatta bunu Uluslararası boyuta taşımak istiyoruz. Müthiş bir kadromuz var. Bu kadroyla sezon sonunda şampiyonluk hedefini yakalamak, şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyespor'un müzesine koymak istiyoruz. Ligde şu ana kadar gösterdikleri başarılı mücadeleden dolayı teknik ekibimizi ve tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Takımımız bu hafta sonunda Kamil Ocak Spor Salonunda Pazar günü saat 13: 00 da Bursa Osmangazi Belediyesi ile oynuyor. Tüm Gazianteplileri bu maça davet ediyoruz. Sporda engel tanımayan basketbol takımımızı desteklemek için hep beraber Pazar günü Kamil Ocak Spor Salonun olalım" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Takımı, Engelleri Farklı Aşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement