Gaziantep Büyükşehir - Büyükşehir Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Büyükşehir - Büyükşehir Soyunma Odaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, fizik üstünlüğü iyi olan bir takıma karşı mücadele ettiklerini ama kaybettiklerini söyledi.

20.04.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, fizik üstünlüğü iyi olan bir takıma karşı mücadele ettiklerini  ama kaybettiklerini söyledi. Vedat Özsoylu, motivasyonu yüksek bir takıma karşı mücadele verdiklerini söyledi, "Kendi sahamızda maç kazanamıyorduk böyle bir stresimiz vardı. İlk yarıda iyi bir top oynadık kafa kafaya oynadık. Arkadaşlarımız orta sahayı iyi kullandı. İkinci yarıda ölü toptan 2 gol yiyince moral olarak bozulduk. Bundan sonraki maçta dışarıda ne yapacağız, nasıl kazanacağız onun hesabını yapıyoruz. Önümüzdeki maçları kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

CİHAT ARSLAN:  "ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan ise hata yapmayarak galip geldiklerini ifade etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 4-0 yenerek ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ettiklerini söyleyen Cihat Arslan, oyuncularını kutlarken şunlyarı söyledi:

"Şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Son 8 haftadır maçları kazanarak çok önemli bir süreçten geçtik. Bugün havanın sıcak olması tempoyu düşürdü. Bu belki bizim yararımıza da oldu. Hata yapanını başının ağrıyacağı bedelini ağır ödeyeceği bir karşılaşmaydı. Biz hata yapmadık Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı hata yaptı. Ekstra özellik futbolcularımızın öne çıkmasıyla ekstra bir galibiyet aldık. Kuruluş amacıyla şampiyonluğa oynayan bir takımdık. Sürpriz bir takım değildik. Sezon başında şampiyonluk için kurulmuş bir takımdık buda bizim üzerimizde ciddi bir baskı oluşturuyordu. Allah'a şükürler olsun şampiyon olduk." - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Büyükşehir - Büyükşehir Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement