Gaziantep Büyükşehir'den İhtiyaç Sahibi Aileye Destek - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Büyükşehir'den İhtiyaç Sahibi Aileye Destek

Gaziantep Büyükşehir\'den İhtiyaç Sahibi Aileye Destek

Gaziantep Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi aileye destekGAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi Engeliler Daire Başkanlığı, doğuştan yürüme engeli olan 3 kardeşe tekerlekli sandalye hediye ederken aileye ise beyaz eşya yardımında bulundu.

09.10.2016 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi aileye destek

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi Engeliler Daire Başkanlığı, doğuştan yürüme engeli olan 3 kardeşe tekerlekli sandalye hediye ederken aileye ise beyaz eşya yardımında bulundu.

Nizip İlçesi'ne bağlı Erenköy Mahallesi'nde oturan Mustafa Polat, doğuştan engelli olan 3 çocuğuna yardım edilmesi için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. Başvuruyu değerlendiren Engelliler Daire Başkanlığı ekipleri, ailenin evine gelerek incelemelerde bulundu. İnceleme sonrasında ekipler önceki gün ailenin evine gidip Hüseyin, Emine ve Zeynep kardeşlere tekerlekli sandalye hediye etti. Baba Polat'tan evin eksiklerini öğrenen belediye çalışanları ayrıca aileye çamaşır makinesi, dizüstü bilgisayar, halı, kanepe ve yatak yardımı yaptı.

Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, Gaziantep'in en ücra köşesine kadar hizmet verdiklerini aktardı. Kendilerine değişik vesilelerle ulaşan Polat ailesinin gereken ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Çelebi, "Aile bize tekerlekli sandalye ihtiyaçları olduğunu söyledi. Biz de ailenin evine gelip ihtiyacını yerinde gördük. Annesi ve babası çocukları sırtında taşıyordu. Buna gönlümüz razı olmadı. Onlara akülü ve manüel tekerlekli sandalye hediye ettik. Evlerinde de eksik olan eşyaları tamamladık" dedi.

Baba Mustafa Polat ise, yapılan yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çocuklar açısından büyük sıkıntı yaşıyorduk. Evin içinde veya bir yere giderken onları sırtımızda taşıyorduk. Bu sandalyeler bize çok kolaylık sağladı. Bizi çok rahatlattı. Vesile olan Başkanımız Fatma Şahin ve ekibine teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Büyükşehir'den İhtiyaç Sahibi Aileye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement