Gaziantep Büyükşehir'in Ramazan Şenlikleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Büyükşehir'in Ramazan Şenlikleri Başlıyor

Gaziantep Büyükşehir\'in Ramazan Şenlikleri Başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri 30 Haziran Pazartesi günü Festival Parkı'ta başlıyor.

24.06.2014 14:17  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her sene Ramazan ayında yapılan etkinlikleri geleneksel hale getiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, açılışını mehteran gösterisi ile yapacak. Etkinliğin ilk gününde Kuran Tilaveti ve Ahmet Özhan konseri Gazianteplilerle buluşuyor. İbrahim Sadri ve Orkestrası, Türk Sanat Müziği Topluluğu, Türk Tasavvuf Müziği, Sema gösterileri, Hacivat–Karagöz ve İbiş, kukla gösterisi, orta ve gölge oyunu ile devam edecek olan etkinlik Ramazan ayı boyunca devam edecek.

ETKİNLİĞE İLÇELER DE DAHİL EDİLDİ

Ramazan boyunca sürecek etkinlik bu sene ilk kez ilçelere de taşınıyor. İslahiye, Nizip, Yavuzeli, Araban, Karkamış ve Nurdağı'nda vatandaşlarla buluşacak olan Ramazan etkinliklerinde çocuklara yönelik eğlence programları ve oyunları da sahneleniyor.

Nizip ilçe stadyumunda, İslâhiye Kaymakamlığı önünde, Yavuzeli Belediyesi önünde, Nurdağı Kullar Sosyal Tesisleri'nde, Karkamış Belediyesi arkasında, Araban Parkı içinde yapılacak olan etkinliklerde, Kur'an Tilaveti, gölge oyunu etkinlikleri, Türk Sanat ve Tasavvuf Müziği konserleri ağırlıkta olacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl çok farklı ve yoğun bir Ramazan programı planladıklarını söyledi. Şahin, bu mübarek ayın manevi hazzını, rahmetini ve bereketini tüm Gaziantep'te daha fazla yaşatmayı hedeflediklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep Büyükşehir'in Ramazan Şenlikleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement