Gaziantep Büyükşehir - Yeni Malatyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Büyükşehir - Yeni Malatyaspor Soyunma Odaları

Gaziantep Büyükşehir - Yeni Malatyaspor Soyunma Odaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu karşılaşmadan galip ayrılamadıkları için üzüldüklerini belirtirken, Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İdiz ise karşılaşmada iyi mücadele etmeye rağmen galip gelemediklerini söyledi.

25.08.2015 01:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu karşılaşmadan galip ayrılamadıkları için üzüldüklerini belirtirken, Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İdiz ise karşılaşmada iyi mücadele etmeye rağmen galip gelemediklerini söyledi.

PTT 1'inci Lig'de sahasında Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, karşılaşmadan 3 puanı alamadıkları için üzüntülü olduklarını belirterek, "Bu ligde bizim için iç saha karşılaşması avantaj olarak pek görünmüyor, çünkü yeteri kadar taraftarımız maça gelmiyor. Şehirde spora karşı isteksizlik var. Onun için iç saha avantajımızı kullanamıyoruz. Geçen seneden beri dış sahada daha iyi oynuyoruz. Geçen haftaki Balıkesirspor maçında daha çok pozisyona girmiştik, daha çok galibiyete yakın taraftık. Bugün rakibimizin de duran toplar haricinde pozisyonu yoktu, ama biz de çok fazla net pozisyona giremedik. Oyun olarak üstün görünsek de pozisyon üretmede girdiğimiz pozisyonları sonuçlandırma da güçlük çektik. Buna rağmen verilmeyen net 3 pozisyon var. Bunlardan 2 tanesi çok netti. Hakemlerimiz de burada ne yazık ki çok rahat maç yönetiyorlar. Geçen seneki gözlemim de böyleydi. Bugünkü ilk maçımızı da oynadık, yine böyle. Ne yazık ki iç saha avantajımızı kullanamıyoruz. Görevlendirilen hakemlerin daha dikkatli olması lazım. Biz kendi eksikliklerimizi görüyoruz, gol yemedik ama gol de atamıyoruz. Eksikliklerimizi tamamladığımız zaman inşallah ligin üst sıralarında yer alırız" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İdiz ise, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini ancak galip gelemediklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Son derece zorlu bir müsabakaya geldiğimiz bilinci içerisinde sahaya çıktık. Geçen hafta sahamızda seyircisiz oynadık. İstemediğimiz bir netice aldık. Takım olarak sezon başından beri çok ciddi çalışıyoruz, ama eksikliklerimizi de çok açık yüreklilikle söylüyorum. Müsabaka öncesi görüntümüz çok değişikti dedim, çünkü takım olma yolunda yeni yeni bir şeyler yapıyoruz. Bütün bunlara rağmen bazı oyuncularımızın lisansları yeni yetişti. Yeni bir transfer yaptık, o da yarın itibariyle antrenmanlara çıkacak. Daha sonra 3 oyuncumuz gelecek. Lig başladı ve devam ediyor. Malatyalıların beklentisi bizden çok fazla. Karşılaşmada iyi mücadele ettik, kazanmaya yakın taraf bizdik diye düşünüyorum, ama rakip takım da iyi mücadele etti. Eksikliklerimizi tamamladığımız zaman Malatya'ya yakışır bir takımla ligde mücadele edeceğiz" - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Büyükşehir - Yeni Malatyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement