Gaziantep Doldur-boşalt Sırasında Şehit Olan Polis Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Doldur-boşalt Sırasında Şehit Olan Polis Toprağa Verildi

Gaziantep Doldur-boşalt Sırasında Şehit Olan Polis Toprağa Verildi

Doldur-boşalt sırasında şehit olan polis toprağa verildiMetin Faruk TAMER-Ahmet ÖZER/GAZİANTEP, (DHA)- İSTANBUL'da meslektaşının doldur-boşalt yaptığı tabancasından çıkan kurşunla şehit olan 21 yaşındaki polis memuru Muhammet Emin Çelik memleketi Gaziantep'te gözyaşlarıyla toprağa verildi.

14.06.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doldur-boşalt sırasında şehit olan polis toprağa verildi

Metin Faruk TAMER-Ahmet ÖZER/GAZİANTEP, (DHA)- İSTANBUL'da meslektaşının doldur-boşalt yaptığı tabancasından çıkan kurşunla şehit olan 21 yaşındaki polis memuru Muhammet Emin Çelik memleketi Gaziantep'te gözyaşlarıyla toprağa verildi. Törene oğlunun polis üniformasıyla katılan Nurgül Çelik, tabut başında sinir krizi geçirdi.

Ataşehir Emniyet Müdürlüğü Motorize Polis Timleri Amirliği'nde görevli 11 aylık polis memuru Muhammet Emin Çelik soyunma odasında üzerini değiştirdiği sırada iddiaya göre; meslektaşının doldur-boşalt yaptığı tabancasından çıkan kurşuna hedef oldu. Götürüldüğü özel hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit olan Çelik için memleketi Gaziantep'te tören düzenlendi. Bahaeddin Nakıboğlu Cami'de düzenlenen törene; şehidin ailesi, Gaziantep Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Garnizon Komutanı Murat Soysal, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 2 kardeşi bulunan şehidin annesi Nurgül ve Mustafa Çelik'i yakınları güçlükle sakinleştirdi.

ANNESİ ŞEHİT OĞLUNUN ÜNİFORMASINI GİYDİ

Şehidin annesi Nurgül Çelik, törene oğlunun polis üniformasıyla katıldı. Yakınları teskin edilmeye çalışılan Nurgül Çelik, şehit oğlunun tabutu başında uzun süre gözyaşı dökerek, "Herkese al-bayrak nasip olmaz. Çok güzel yakıştı oğluma. Bu tören herkese nasip olmaz. Benim oğlumu kimse rahatsız etmesin. Benim oğlum şehit oldu. Şehitlik mertebesine ulaştı. Kurbanım ona ben. Oğlum beni niye götürmedin?" diye ağıt yaktı. Tabutun başında sinir krizi geçiren anne Çelik yakınları tarafından uzaklaştırıldı.

Şehit polis Çelik'in cenazesi İl Müftüsü Ahmet Çelik tarafından öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'taki şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Doldur-boşalt Sırasında Şehit Olan Polis Toprağa Verildi - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement