Gaziantep'e Değer' Eğitimi Projesi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'e Değer' Eğitimi Projesi

Gaziantep\'e Değer\' Eğitimi Projesi

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Gaziantep’e değer’ Değerler Eğitimi Projesi Şahinbey Tahsin Yentur İlköğretim okulunda devam etti.

16.01.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Gaziantep'e değer' Değerler Eğitimi Projesi Şahinbey Tahsin Yentur İlköğretim okulunda devam etti.

Aralık ayının konusu olan 'Saygı ve Sevgi- Yardımlaşma' değer konusuyla ilgili olarak Şahinbey-Tahsin Yentur İlköğretim Okulunda, veli ve öğrencilerin katılımıyla 'Sosyal İlişkilerde Sevgi mi Önceliklidir? Saygı mı Önceliklidir?' konulu münazara yarışması yapıldı. Münazaraya 6 veli ve 6 öğrenciden oluşan çalışmada 3 öğrenci ve 3 veliden oluşan 1.grup ' Sosyal İlişkilerde Sevgi Önceliklidir' konusunu, yine 3 öğrenci ve 3 veliden oluşan 2. grup da 'Sosyal İlişkilerde Saygı Önceliklidir' konusunu savundu.

Okul Müdürü Kemal Kara, projenin önemine değinerek, "1 Aralık 2013 tarihinden itibaren Gaziantep genelindeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde bir ay boyunca yapılan etkinlikler sonucunda, öğrenciler arasında sevgi, saygı ve yardımlaşma konularında gönül bağının oluştuğunu görüyoruz. Öğrencilerin büyüklerine saygı ve küçüklerine sevgi gösterme davranışlarında olumlu gelişmeler görüyoruz. Ayrıca yapılan münazaraya velilerinde aktif olarak katılıp öğrencileri ile beraber etkinlik yapmaları öğrenci velilerinde değerlerle ilgili olarak farkındalık oluştuğunu göstermektedir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'e Değer' Eğitimi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement