Gaziantep'e Yeni Köprülü Kavşak - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'e Yeni Köprülü Kavşak

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun araçla kavşaktan geçmesi -Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in açıklaması - Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ile Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Karataş Köprülü Kavşağını otomobille test etti Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafında yaptırılan Karataş Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı.

04.04.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun araçla kavşaktan geçmesi

- Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in açıklaması - Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ile Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Karataş Köprülü Kavşağını otomobille test etti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafında yaptırılan Karataş Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, makam aracıyla köprülü kavşaktan geçerek, trafiğe açılan yolu test etti.

Şahin incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şehrin yaşam kalitesiyle vatandaş memnuniyetini arttırarak, odak ve öncü şehir olmak için büyük bir vizyonla yola çıktıklarını söyledi.

Kavşağın teknik ve jeolojik altyapı nedeniyle 2,5 ay geciktiğini belirten Şahin, Türkiye'nin en iyi kavşaklarından birini hizmete açtıklarını vurguladı.

"Yol ve su medeniyettir" anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceklerini kaydeden Şahin, Gar- Mavikent arasında yapılan tramvay seferlerinin de 6 Nisan Çarşamba günü başlayacağının müjdesini verdi.

Tahmazoğlu da Karataş bölgesini şehre bağlayan en önemli kavşaklardan birinin trafiğe açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Şahin ve ekibine teşekkür etti.

Gaziantep\'e Yeni Köprülü Kavşak
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'e Yeni Köprülü Kavşak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement