Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Anı Kamerada

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen patlamada 1 polis şehit oldu, 19'u polis 23 kişi de yaralandı. Patlama anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

01.05.2016 10:28  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama gerçekleşti. Patlama polis aracı içinde bulunan kamera tarafından kaydedildi.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önündeki patlamada bir polisin şehit olduğu, 19 polisin de aralarında bulunduğu 23 kişinin yaralandığı bildirildi.

SAHTE AMBULANS UYARISI

Polis haber merkezinden yapılan anons ile tüm ekipler, olay yerine gelen sahte 112 ambulanslarına karşı uyarıldı. Öte yandan, patlamanın şiddeti ile çevredeki iş yerlerinin cam ve çerçeveleri dökülürken, maddi hasar meydana geldi.

Olayı gördüklerini belirten esnaf, olay yerindeki patlama sesi ve ardından ise alev topunu gördüklerini söylediler.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü\'ne Saldırı Anı Kamerada

Son Dakika Güncel Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • sen kilisli değilsin: hain alçak 26 5
  • Kilis: Adamlar rte nin inine girmis la bum bum bune???? 13 4 Yanıtla
  • EMİN: İKİ TÜRLÜ DÜNYA VAR BİRİ SÜRÜNGENLERİN DÜNYASI DİĞERİ İNSANLARIN DÜNYASI FARELERİN HAYATI KAHPECE SALDIRIP KAÇMAK DAİMA AYAKTA KALAN INSANLIKDIR PKK LI VE DESTEKÇİ HAİNLER OSMANLI TORUNLARI MÜSLÜMANLARA ZARAR VERSE DE 1000 MİSLİNİ ÖDÜYOR VE ÖDEYECEKLERDE TARİHDE BUNLARDAN DAHA BÜYÜK HAİNLERDE BEDELİNİ ÖDEMİŞTİR ZATEN. 9 7 Yanıtla
  • ALBATROS: SELO BASKAAN AHADA BARIS SURECI AMERIKALI RUS VE AVRUPALI BABALARINIZA ACIKLAMA YAPIYODUNUZ YA TURKIYE CUMHURIYETI BIZIMLE BARIS SURECINE GIRMEZ DIYE BUMU SIZIN BARISINIZ BUKELEMUN KILIKLILAR SIZINLE BARISI BIRAK B SINI BILE KIM KONUSURSA HAYININ TA KENDISIDIR SEHITLERIN VEBALI SIZDEYKENE 6 10 Yanıtla
  • ARMADA: BARISMI SELO AHADA SANA BARIS YALVARIN SIMDI FAHADA COK ABD LI BASKANLARINIZA ARABULUCUDA OLURLAR HATTA 3 9 Yanıtla
  • vatansever: allah belalarını versin.kim bu memleketin bir karışında hainlik fesatlık ayırımcılık asker polis vurup insanları katlediyorsa allah onları bildiği gibi yapsın ne dertleri var anlamadım bu şerefsizlerin.malesef durup düşünmek lazım bize ne oldu bu hükümetin insanları birleştirici bir dil kullanması gerek yoksa bu gemide kimse kalmaz. eskiden türk kürt alevi sünni ,ermeni meselesi yoktu siyasiler kendilerini sorgulasınlar 6 4 Yanıtla
  • ROZAN...: Misilleme eylemi daha yeni başlıyoruz.... 4 5 Yanıtla
  • topaloğlu: insana akıl lazım kime uşaklık edersiniz düşünün 4 4 Yanıtla
  • YAVUZ: olay yerinde bir arkadaşım minimum 8 sehit var diyor.Allah ailelerine sabır versin başımız sagolsun.Bunları yapan kürt olamaz arkadaş bunları yapan vicdansız ermenilerdir.Kürt benım dostum benım eniştem benım kardeş kadar sevdıgım yengem. Kürt Türk ayrımı yapmadan terörü kınayın Kürdü degil.. 4 4 Yanıtla
  • asterix: Her ağızdan cikani gercek sanmak 8 sehit degil 0 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.


Advertisement