Gaziantep Fatma Şahin İnsan Merkezli Hizmet Yapıyoruz - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Fatma Şahin İnsan Merkezli Hizmet Yapıyoruz

Gaziantep Fatma Şahin İnsan Merkezli Hizmet Yapıyoruz

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, görevde bulunduğu 1 yıllık süreci değerlendirdi.

06.04.2015 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, görevde bulunduğu 1 yıllık süreci değerlendirdi. Şahin, insanı merkeze alarak kente hizmet yaptıklarını söyledi.

Grand Otel'de düzenlenen toplantıyla geçen yıl yapılan yerel seçimlerin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Fatma Şahin, görevdeki 1 yıllık süreci anlattı. Kentte 1 yıl içinde eğitim, kültürel, sosyal ve turizm gibi alanlarda projeleri gerçekleştirdiklerini belirten Fatma Şahin, kente hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti. Kentin var olan trafik sorununu çözmek için yeni yollar ve çalışmalar yaptıklarını söyleyen Şahin, gelecek aylarda farklı projeleri de hayata geçireceklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Her şey insan için. İnsanımızı merkeze aldığımız zamanda özellikle daha dezavantajlı gruplarımızı; şehirde huzur bulması, mutlu olmasıyla ilgili mekanlarımızı ve çalışmalarımızı güçlendirdik. Kadın, çocuk ve engelli dostu, kent olma bilinci bizim için çok önemliydi. 1 yıllık süreçte, bizim beyannamede söylediğimiz her şeyin arkasında durarak, önce büyük işlerin planlamasını yaptık. Büyük işler akşamdan, sabaha olmuyor. Acil yapılması gereken projelerin yapılmasını beklemedik ve hayata geçirdik.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Fatma Şahin İnsan Merkezli Hizmet Yapıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement