Gaziantep - Fatma Şahin: Merkel Gelirse En İyi Şekilde Ağırlayacağız - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Fatma Şahin: Merkel Gelirse En İyi Şekilde Ağırlayacağız

Gaziantep - Fatma Şahin: Merkel Gelirse En İyi Şekilde Ağırlayacağız

Fatma Şahin: Merkel gelirse en iyi şekilde ağırlayacağızGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i kente gelmesi halinde en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

15.04.2016 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatma Şahin: Merkel gelirse en iyi şekilde ağırlayacağız

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i kente gelmesi halinde en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Restore edilerek Kültür Sanat Merkezi olarak hizmete açılan Eski Adliye Sarayı'nda Türkiye'nin en büyük Hüsnü Hat Sergisi açılışı yapıldı. Türkiye'nin çeşitli illerinden 65 sanatçının eserinin yer aldığı serginin açılışına; Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Abdulkadir Yüksel ve Mehmet Erdoğan ile vatandaşlar katıldı. Açılışını yaptığı sergiyi dolaşan Fatma Şahin, gazetecilerin Almanya Başbakanı Angela Merkel'in 23 Nisan tarihinde Gaziantep'e geleceğine ilişkin haberleri değerlendirdi. Merkel'in ziyareti hakkında henüz net bilgi almadıklarını belirten Şahin, "Dışişleri Bakanlığından resmi olarak öğrenmemiz gerekiyor. Ama bize gelen bilgiye göre böyle bir şeyin olma ihtimali var. Biz de böyle bir durum olursa Merkel'i en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu kent Merkel'i en iyi şekilde misafir edecek kudrete sahiptir. Bundan büyük onur ve şeref duyarız. Tarih netleşince çok güzel bir programı birlikte yapacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Fatma Şahin: Merkel Gelirse En İyi Şekilde Ağırlayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement