Hanefi Avcı'nın Annesinden Sitem Dolu Sözler - Son Dakika
Güncel

Hanefi Avcı'nın Annesinden Sitem Dolu Sözler

Hanefi Avcı\'nın Annesinden Sitem Dolu Sözler

Memleketi Gaziantep'e giden Hanefi Avcı'yı karşılayan annesi "Oğlumu düşmanlarla yatırdılar." diyerek sitem etti.

23.06.2014 21:51  Güncelleme: 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 yıldır Silivri Cezaevi'nde kalan Hanefi Avcı, geçen cuma günü verilen karar ile tahliye edildi. Hafta sonunu İstanbul'da geçiren Avcı, akşam saatlerinde kardeşi Bahri Avcı ile birlikte Gaziantep'e geldi. Aslen Kahramanmaraşlı olan ama tüm ailesi ve akrabaları Gaziantep'te yaşayan Avcı'nın tahliyesinin ardından kente geleceğini öğrenen yakınları havaalanına akın etti. Oğlu'nu karşılamaya gelen Anne Emine Avcı ise Allah'a binlerce kez şükür ettiğini belirtti. Kelime-i Şehadet ve Kelime-i Tevhid okuyan Avcı, "Oğlumu düşmanlarla yatırdılar. Ben oğlumu biliyorum. Beni öldürdü bu oğlum" diyerek sitem etti.

BAYRAKLARLA BEKLEDİLER

Avcı'nın kente gelişi öncesi annesi Emine Avcı, erkek kardeşleri Nevzat ve Şahin Avcı ile kız kardeşleri Ayşe Tekin, Meryem Öztoprak ve Fadime Avcı'nın da aralarında olduğu yüzlerce yakını ile Kahramanmaraş'taki akrabaları Gaziantep Havaalanı'na akın etti. Saatler önce geldikleri havaalanında Avcı'yı bekleyen yakınları ellerinde Türk bayrakları sallayıp, üzerinde 'Hoşgeldin Hanefi Avcı' yazılı fotoğraflarını taşıdı. Yakınlarının yardımıyla evinden çıkarak havaalanına gelen anne Emine Avcı, Hanefi Avcı'yı 5 yıldır görmediğini ve haksız yere cezaevine konulduğunu düşündüğü oğluna kavuşacağı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

DAVUL-ZURNALI KARŞILAMA

Akşam saatlerinde uçaktan inen Avcı, havaalanı yolcu çıkışında kendisini bekleyenler tarafından coşkuyla karşılandı. Davul zurna eşliğinde kendisini karşılayan kalabalığı selamlayan Hanefi Avcı, annesi Emine ve kardeşlerine sarılarak hasret giderdi. Bu sırada Avcı'nın bazı yakınlarının baygınlık geçirdiği görüldü, kendisine dokunmak isteyenler arasında kısa süreli izdiham yaşandı.

"ÇOK ŞÜKÜR DÖNÜP GELDİK"

Havaalanı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hanefi Avcı, coşkulu karşılama karşısında mahcup olduğunu ifade ederek, "Bu kadar büyük bir karşılama olacağını düşünmüyordum. Çok şaşırdım ve mahcup oldum, buraya gelen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Cezaevinden çıkıp yeniden ailesine kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade eden Avcı, gelecekten umutlu olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Bu devlet hizmeti zaman zaman bir şeyler yapar ödül alırsınız, terfi edersiniz, zaman zaman madalya verirler, bazen de 'gel cezaevinde yat' derler. Ama ikisi de hizmettir. Ülkeye faydalı olmuşsam ne ala. Ben şahsen faydalı olduğum kanaatindeyim. Biz iyi niyetle hareket ettik, iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalıştık. Bazen böyle olur, kaderdir. Bu ülke için nice insanlar şehit olmuştur, yaralananlar da vardır ama cezaevinde yatmakta vardır. Çok şükür tekrar döndük geldik ailemize, akrabalarımıza kavuştuk. Bundan dolayı mutluyum. Bir takım sıkıntılar çekeceğiz ama sonucun iyi olacağı kanaatindeyim. İnşallah iyi olacak. Geleceğe ilişkin henüz plan yapmadım, cezaevinden yeni çıktık önümüzü görelim, sonrası için Allah kerimdir."

ANNE AVCI'DAN SİTEM DOLU SÖZLER

Anne Emine Avcı ise Allah'a binlerce kez şükür ettiğini belirtti. Kelime-i Şehadet ve Kelime-i Tevhid okuyan Avcı, "5 sene oldu, oğlum hapis yatıyor. Hiçbir suçu yok. Emniyet müdürüydü. Diyarbakır'da 8 sene emniyet müdürlüğü yaptı. Oğlumu düşmanlarla yatırdılar. Ben oğlumu biliyorum. Beni öldürdü bu oğlum" diye konuştu.

Kardeşi Şahin Avcı ise ailesiyle çok zor günler geçirdiklerini, Anayasa Mahkemesinin kararından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

UZUN ARAÇ KONVOYU

Avcı, açıklamasının ardından havaalanından çıkarken onlarca yakını tarafından sarılarak kutlandı. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutul olan ve 'Adalet avcısı görev başına' sloganları atılan Avcı'nın bazı yakınlarının elini öptüğü, bazılarının ise cep telefonlarıyla birlikte fotoğraf çektirdiği görüldü. Avcı, havaalanından kendisini karşılamaya gelen yakınlarının oluşturduğu uzun araç konvoyu ile annesi Emine Avcı'nın Deniz Mahallesi'ndeki evine hareket etti. Yolculuk sırasında konvoyda bulunan araç sürücülerinin korna çaldığı, üzerine Hanefi Avcı'nın fotoğraflarının yapıştırdığı bazı araçlarda da 'Hoşgeldin Hanefi Avcı' yazıldığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hanefi Avcı'nın Annesinden Sitem Dolu Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mardinli: sayın avcı eger dogru yolda isen allah yardımcın olsun ,hz yusufuda iftira ile zindanlara attılar ama akıbeti ıyı oldu pevgamberler bize örnektir bunu iyi bilesin inşallah seninde akibetin iyi olur,senin dedigin gibi bu paralel örgütü hükümetin bir an öce bitirmesi lazım ama yargının büyük bölümünü ele geçirmişler bunların bitmesi için halkın destekledigi bir cumhur başkanı lazım.... 12 0 Yanıtla
  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement