Gaziantep - Hdp'li Celal Doğan'ın Adı Bulvardan Silinecek Şehit Astsubay Nane'nin Adı Yazılacak - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Hdp'li Celal Doğan'ın Adı Bulvardan Silinecek Şehit Astsubay Nane'nin Adı Yazılacak

Gaziantep - Hdp\'li Celal Doğan\'ın Adı Bulvardan Silinecek Şehit Astsubay Nane\'nin Adı Yazılacak

Hdp'li Celal Doğan'ın adı bulvardan silinecek Şehit Astsubay Nane'nin adı yazılacak (ek) İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI Elbeyli ilçesindeki Dağ Hudut Karakolu'nda görev yaparken IŞİD saldırısı sonucu şehit düşen Mehmet Yalçın Nane'nin isminin memleketi olan Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Arıl Mahallesi'ndeki bulvara verilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

04.08.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp'li Celal Doğan'ın adı bulvardan silinecek Şehit Astsubay Nane'nin adı yazılacak (ek)

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Elbeyli ilçesindeki Dağ Hudut Karakolu'nda görev yaparken IŞİD saldırısı sonucu şehit düşen Mehmet Yalçın Nane'nin isminin memleketi olan Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Arıl Mahallesi'ndeki bulvara verilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden geçmesi halinde HDP Milletvekili Celal Doğan'ın isminin yerine bulvara şehit Nane'nin ismi verilecek. Bulvardaki ismin değiştirilmesi için Arıl Mahallesi'nde de imza kampanyası başlatıldı. Mahalle sakinlerinden Hamza Pekmezci, şehit ailesinden de gelen taleple imza kampanyası başlattıklarını belirterek, "Bunun için başlatılan imza kampanyası devam ediyor. Bulvarımızın ismi Celal Doğan olarak geçiyordu. Ancak Doğan'ın HDP ile anlaşmasından dolayı isminin burada geçmesini uygun bulmuyoruz. Mahallenin yüzde 90'ı da bu karardan yana ve bayağı imza toplandı" dedi.

Şehit astsubayın amcası Memik Nane de kampanyayı olumlu bulduğunu dile getirerek, 'Yeğenimin isminin yaşatılmasını istiyoruz. Şehit bizim şehidimiz. Bu ismin değişmesinden mahalle halkı olarak gurur duyarız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Hdp'li Celal Doğan'ın Adı Bulvardan Silinecek Şehit Astsubay Nane'nin Adı Yazılacak - Son Dakika


Advertisement