Gaziantep İl Öğrenci Meclisi Başkanı Medine Sayın, Araban Kaymakamı Emeç'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Gaziantep İl Öğrenci Meclisi Başkanı Medine Sayın, Araban Kaymakamı Emeç'i Ziyaret Etti

Gaziantep İl Öğrenci Meclisi Başkanı Medine Sayın, Araban Kaymakamı Emeç\'i Ziyaret Etti

Gaziantep İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Araban ilçe kırsalından Köklüce Mahallesi Mehmet Gezer Ortaokulu öğrencisi Medine Sayındı, Araban Kaymakamı Cuma Emeç’i makamında ziyaret etti.

10.12.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Araban ilçe kırsalından Köklüce Mahallesi Mehmet Gezer Ortaokulu öğrencisi Medine Sayındı, Araban Kaymakamı Cuma Emeç'i makamında ziyaret etti.

Gaziantep İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Medine Sayındı, Araban Kaymakamı Cuma Emeç'i makamında ziyaret etti. Araban Köklüce Mehmet Gezer Ortaokulu Müdürü Sabri Bayrak ile Gaziantep İl Öğrenci Meclisi Başkanı Medine Sayındı'yı makamına kabul eden Kaymakam Emeç, başarılarından dolayı öğrenciyi tebrik etti. Kaymakam Emeç, "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında öğrencilerin demokratik yollarla kendilerini ifade edebilmeleri ve öğrenciler arasında demokrasi kültürünün geliştirilerek, öğrencileri yarınlara hazırlanıyor. Yapılan seçim sonuçlarına göre Köklüce Mehmet Gezer Ortaokulu öğrencisi Medine Sayındı, hem Araban ilçemizi hem de Gaziantep ilimizi temsil edecek. Bu başarısından dolayı mutluyuz, sevinçliyiz. Öğrencimizi bu şekilde başarılı görmek istiyoruz" dedi.

Sayındı ise, "Şehitkamil Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan seçimde Gaziantep İl Öğrenci Meclisi başkanlığına seçildikten sonra ilk olarak Araban Kaymakamı Cuma Emeç'i okul müdürümüz Sabri Bayrak ile birlikte makamında ziyaret ettik. Önümüzdeki günlerde de Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i de makamlarında ziyaret etmek için randevu talep edeceğim" diye konuştu - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep İl Öğrenci Meclisi Başkanı Medine Sayın, Araban Kaymakamı Emeç'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement