Gaziantep'in Doğu ve Kuzey Kısmına Pazar Günü Su Verilmeyecek - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'in Doğu ve Kuzey Kısmına Pazar Günü Su Verilmeyecek

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından Narlı Trafo Merkezi’nde yıllık bakım yapılacak olması nedeniyle uygulanacak olan elektrik kesintileri sonucunda şehrin doğu ve kuzey kısmına su verilemeyeceği belirtildi.

11.11.2016 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından Narlı Trafo Merkezi'nde yıllık bakım yapılacak olması nedeniyle uygulanacak olan elektrik kesintileri sonucunda şehrin doğu ve kuzey kısmına su verilemeyeceği belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye tarafından yapılan yazılı açıklamada, şehrin doğu ve kuzey bölümüne su pompalayan terfi istasyonlarının beslendiği TEİAŞ'ın Narlı Trafo merkezinde bakım yapacak olması nedeniyle su kesintisi yaşanacağı belirtildi. Yapılan yazılı açıklamada, "TEİAŞ tarafından Narlı Trafo Merkezi'nde yıllık bakım yapılacak olması nedeniyle şehirde enerji kesintisi yapılacağı açıklandı. Yapılacak kesintiden Kartalkaya–Hacıbaba iletim hatlarına su basan terfi istasyonları kesinti süresince enerji alamayacak. Bu nedenle 13.11.2016 tarihinde saat 09.00 ile 18.00 arasında toplamda 9 saat süreyle şehrin doğu ve kuzey kısmına su verilemeyecek. TEİAŞ'ın çalışmasını bitirerek enerjiyi erken vermesi durumunda sular da daha erken verilecektir" denildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'in Doğu ve Kuzey Kısmına Pazar Günü Su Verilmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement