Gaziantep Komşuların Gürültü Kavgası Cinayetle Bitti - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Komşuların Gürültü Kavgası Cinayetle Bitti

Gaziantep Komşuların Gürültü Kavgası Cinayetle Bitti

Gaziantep'te 52 yaşındaki Mehmet Akyol, komşusu olan 76 yaşındaki Hüseyin Akdemir'i gürültü yaptığı gerekçesiyle aralarında çıkan tartışmada tüfekle vurarak öldürdü.

19.11.2014 14:47  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te 52 yaşındaki Mehmet Akyol, komşusu olan halı yıkama atölyesi sahibi 76 yaşındaki Hüseyin Akdemir'i gürültü yaptığı gerekçesiyle aralarında çıkan tartışmada tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, saat 11.00 sıralarında Onat Kutlar Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Akyol, dün gece komşusu olan halı yıkama atölyesi sahibi Hüseyin Akdemir ile makinenin çıkardığı sesten rahatsız olduğunu söyleyerek tartıştı. İkili arasında tartışma mahalle sakinlerinin araya girmesiyle büyümeden sonlandırıldı. Ancak, bu sabah yeniden bir araya gelen Akdemir ve Akyol, aynı nedenle yeniden tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen Mehmet Akyol evden aldığı tüfekle komşusu olan Hüseyin Akdemir'e 6 el ateş etti. Akdemir, vücuduna isabet eden saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti.

TÜFEKLE POLİSLERİ TEHDİT ETTİ

Silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ancak, öldürdüğü komşusunun cesedinin başında duran Akyol, polislerin teslim olması yönündeki çağrısına olumsuz yanıt verdi. Elindeki tüfeğiyle yanına kimseyi yaklaştırmayan ve vurmakla tehdit eden Akyol, polislerin uzun uğraşının ardından ikna edilerek gözaltına alındı.

ŞÜPHELİNİN AİLESİ TAHLİYE EDİLDİ

Akdemir'in cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Müdürlüğü morguna götürüldü. Hayatını kaybeden ve sinir krizi geçirerek gözyaşı döken Akdemir'in bazı yakınları öfkelenerek cinayet şüphelisi Mehmet Akyol'un evine saldırmak istedi. Öfkeli kalabalığı engelleyen polisler, daha sonra Akyol ailesini güvenlik gereği oturdukları evden tahliye etti.

Cinayet şüphelisi Mehmet Akyol, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra getirildiği Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanırken, polis gerginlik ihtimaline karşı olayın meydana geldiği mahallede önlemini artırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Komşuların Gürültü Kavgası Cinayetle Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dilan yalçın: hiç kimse ölümü başkasının elinde hak etmez herşeyin hayırlısı s. s. s 0 0 Yanıtla

Advertisement