Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı: Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalıştık - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı: Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalıştık

Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı: Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalıştık

Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı: Yaşanabilir bir kent için çalıştık Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı Sıtkı Severoğlu, yaşanabilir bir kent için çalıştıklarını söyledi.

09.02.2016 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı: Yaşanabilir bir kent için çalıştık

Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı Sıtkı Severoğlu, yaşanabilir bir kent için çalıştıklarını söyledi.

Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı Sıtkı Severoğlu, Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Hafta sonu yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını belirten Sıtkı Severoğlu, görev süresi boyunca yaşanabilir bir kent için çalıştıklarını vurguladı. Görevi boyunca belediyelerin yaptığı imar yanlışlarına karşı mücadele ettiklerini ve kamusal alanların talan edilmemesi gerektiğini kaydeden Severoğlu, şöyle konuştu:

"Biz kamusal alanlarımızın talan edilmesini istemiyoruz. Kentin geleceği ile ilgili doğru planlar yapılsın derdindeyiz. Planlara kişisel müdahalelerde bulunulmasını istemiyoruz. Kent daha düzenli gelişsin istiyoruz. Bu dönem içerisinde açtığımız kırk davamız var. Önceki dönemden de devam eden 13 davamız vardı. Şu anda belediyelere karşı yürüyen 53 davamız devam ediyor. Bu davaların büyük bir bölümü lehimize onaylandı, temyizde olanlar da var. Mimarlar Odası'nın bir başarısı varsa biz bu başarıyı ekip çalışmasına borçluyuz. Biz ekip çalışması yaparak bugünlere geldik. Her türlü bilgili ve çalışmayı paylaştık."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Mimarlar Odası Başkanı: Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalıştık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement