Gaziantep Oğlunun Fethullah Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Oğlunun Fethullah Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu

Gaziantep Oğlunun Fethullah Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu

Oğlunun Fethullah olan ismini değiştirmek için mahkemeye başvurduGaziantep'te, fabrikada elektrikçi olarak çalışan Emir Sönmez 10 yaşındaki oğlu Fethullah'ın adının değiştirilmesi için Gaziantep Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu.

21.07.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oğlunun Fethullah olan ismini değiştirmek için mahkemeye başvurdu

Gaziantep'te, fabrikada elektrikçi olarak çalışan Emir Sönmez 10 yaşındaki oğlu Fethullah'ın adının değiştirilmesi için Gaziantep Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu.

Fethullahçı Terör Örgütü'ne bağlı oldukları iddia edilen bir grup askerin darbe girişiminde bulunulmasının ardından oğlunun Fethullah adından rahatsız olan baba Emir Sönmez, bu ismi değiştirmek istedi. Ailesinin de onayının ardından Gaziantep Adliyesi'ne gelen Emir Sönmez, oğlunun Fethullah adının değiştirilmesi için Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dilekçe yazarak başvuruda yaptı.

Mahkemeye başvuru yaptıktan sonra gazetecilere konuşan Sönmez, '10 yıl önce oğlumuzun adına Fethullah koyduk. Biz bunu koyarken annemin ricasıyla koyduk. O zamanlar kendisinin İslam adamı olduğunu düşündüğümüz için koyduk, ama şu an bu durumlar değişti. Ben de oğlumun ismini onun için değiştirmek istiyorum. Bizim bu örgütle alakamız yoktur ve lideri vatan hainidir. Ben oğlumun ismini bundan dolayı için değiştirmek istiyorumö dedi.

Adının değiştirilmesi için başvuruda bulunulan Fethullah Sönmez de, arkadaşlarının kendisiyle 'Fetö' diyerek dalga geçtiklerini söyleyerek, 'Terör örgütü lideriyle ismimin aynı olmasını istemiyorum. Babama ismimin değiştirilmesi için baskı yaptım. O yüzden babam ve annem Türkan Sönmez ile mahkemeye geldik ve adımın değiştirilmesi için dilekçe yazdık. İsmimi Kayhan Ali şeklinde değiştireceğizö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Oğlunun Fethullah Olan İsmini Değiştirmek İçin Mahkemeye Başvurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement