Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Spora Desteğimiz Sürecek - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Spora Desteğimiz Sürecek

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Spora Desteğimiz Sürecek

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Spora desteğimiz sürecek GAZİANTEP, (DHA) ? GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

19.01.2016 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Spora desteğimiz sürecek

GAZİANTEP, (DHA) ? GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldikleri günden bu yana spor köyleri, spor sahaları ve spor alanları yapım çalışmalarına büyük bir önem verdiklerini söyledi. Sporu tabana yaymak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını anlatan Tahmazoğlu, şöyle dedi:

"Sporla yatıp sporla kalkan bir belediyeyiz. İlk göreve geldiğimiz günden itibaren 89 tane halı saha yaptık mahallelerimize. Gençlerimiz ücretsiz olarak bunu kullanıyor. Yapılan spor köyleri ve spora verilen destekleri anlattı. Biz voleybolda da futbolda da, basketbolda da, masa tenisinde de bu şehrin çocuklarını yetiştirmeye devam edeceğiz. Tesislerimizde bu konuya ağırlık vereceğiz. İmkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Amacımız budur. Voleybol ve futbol şubemiz şu anda oyuncu yetiştirmeye devam ediyor. Bizim esas hedefimiz bu şehrin bu ilçenin ismini Türkiye'ye güzel duyurmak. Bizim hedefimiz her zaman başarılı olmak Kaynaklarımızı tabana yayarak daha fazla sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz."

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu: Spora Desteğimiz Sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement