Gaziantep Sahur Vakti Evine Gittiği Baldızını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Sahur Vakti Evine Gittiği Baldızını Öldürdü

Gaziantep Sahur Vakti Evine Gittiği Baldızını Öldürdü

Sahur vakti evine gittiği baldızını öldürdüGaziantep'te 28 yaşındaki Cuma A., sahur vakti evine giderek tartıştığı baldızı 33 yaşındaki Selma Güngör'ü bıçaklayarak öldürüp kaçtı.

23.06.2016 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahur vakti evine gittiği baldızını öldürdü

Gaziantep'te 28 yaşındaki Cuma A., sahur vakti evine giderek tartıştığı baldızı 33 yaşındaki Selma Güngör'ü bıçaklayarak öldürüp kaçtı.

Olay 8 Şubat Mahallesi'nde meydana geldi. Hırsızlıktan kaydı bulunan evli 2 çocuk babası Cuma A., sahur vakti eşi işte olan baldızı Selma Güngör'ün evine gitti. İkili arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cuma A., iddiaya göre yanında bulundurduğu bıçakla baldızı Güngör'e saldırdı. Güngör'ün önce boğazını kesip daha sonra da kalbine bıçak saplayan Cuma A., olayın ardından evde cep telefonunu, sokakta da cüzdanını düşürüp yalınayak kaçtı.

Selma Güngör ise bıçak darbeleriyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Çocuksuz olduğu belirtilen Selma Güngör'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, şüpheli Cuma A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Sahur Vakti Evine Gittiği Baldızını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement