Gaziantep Şehit Polisin Cenazesi Alındı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Şehit Polisin Cenazesi Alındı

Gaziantep Şehit Polisin Cenazesi Alındı

Gaziantep'te, 10 gün önce IŞİD militanının silahlı saldırısında ağır yaralanan polis memuru 43 yaşındaki Hüseyin Gümüş, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

23.07.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, 10 gün önce IŞİD militanının silahlı saldırısında ağır yaralanan polis memuru 43 yaşındaki Hüseyin Gümüş, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polis memuru Hüseyin Gümüş, geçen 13 Temmuz günü terör örgütü IŞİD'in hücre evi olduğu ileri sürülen bir evi araştırmak için gittiği Üçoklar Mahallesi 47 numaralı sokakta Hanifi Ç., tarafından başına ateş edildi. kaçan saldırgan Hatay'da yakalanıp tutuklanırken, ağır yaralı polis memuru özel hastanede tedavi altına alındı. 3 çocuk babası polis memuru Gümüş, 10 günden bu yana sürdürdüğü yaşam mücadelesini bu sabah kaybederek şehit oldu. Gümüş'ün şehit olduğunu haberini alan meslektaşları da hastaneye koştu.

ŞEHİT POLİSİN CENAZESİ ALINDI

10 gün önce IŞİD militanı tarafından başından vurulan ve bu sabah tedavi gördüğü hastanede şehit olan Hüseyin Gümüş'ün yakınları ölüm haberiyle sarsıldı. Gümüş'ün şehit düştüğü haberini alan yakınları hastaneye gelerek sinir krizi geçirdi. Gümüş'ün yakınlarını sağlık ekipleri ve polisler sakinleştirirken, şehit polisin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Şehit Polisin Cenazesi Alındı - Son Dakika

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement