Gaziantep Şehitleri Bayramda Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Şehitleri Bayramda Unutulmadı

Gaziantep Şehitleri Bayramda Unutulmadı

Bayram öncesi Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve beraberindeki kent protokolü Gaziantep Asri Mezarlıktaki Şehitliği ziyaret etti.

04.07.2016 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram öncesi Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve beraberindeki kent protokolü Gaziantep Asri Mezarlıktaki Şehitliği ziyaret etti.

Ziyarete Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Murat Soysal, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, şehit aileleri ve yakınları katıldı. Şehitler için okunan duaların ardından şehit yakınlarıyla selamlaşan Yerlikaya ve Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, mezarlara karanfil bıraktı.

"Gazi şehrimizin bayramını kutluyorum"

Bayramdan önce ilk ziyaretini şehit mezarlığında gerçekleştiren Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, "Bugün arefe günü inancımıza göre bayramdan bir gün önce mezarlık ziyareti var. Biz mezarlık ziyaretimizi şehitliğimizde yapıyoruz. İkindi namazımızı kıldık yasinimizi okuduk. Şehit ailelerimizle bayramlaştık, onların hayır dualarını aldık. Gazi şehrimizin bayramını da kutluyoruz. Sağlık ve sıhhatler diliyoruz" dedi

"Allah bizleri onları şefaatlerine nail eylesin"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise "Bugün arefe günü şuan en önemli yerdeyiz. Bu vatan için bu devlet için bayrak, dinimiz için canlarını feda eden şehitlerimizin yanındayız Allah bizlerin onların şefaatlerine nail eylesin" ifadelerini kullandı.

"Bu bayram gururluyuz"

Bu bayram hem hüzünlü hem gururluyuz diyen Gaziantep Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır da, " 20 yaşına kadar o çocuklarımızı yetiştirdik bu vatan uğruna verdik. Gururluyuz" şeklinde konuştu.

"Dursun Artık Bu Terör"

Şehit Hüseyin Bağcının annesi ise terörün durdurulmasını isteyerek, "Bu terörü durdursunlar artık. Her gün bir yerlerde bombalar patlatıyorlar. Yeter artık biz ağladık başka analar ağlamasın" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Şehitleri Bayramda Unutulmadı - Son Dakika


Advertisement