Gaziantep Spor Çalıştayı" Başladı - Son Dakika
Spor

Gaziantep Spor Çalıştayı" Başladı

Gaziantep Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu öncülüğünde düzenlenen "Gaziantep Spor Çalıştayı" başladı.

14.04.2016 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Kent Konseyi Spor Çalışma Grubu öncülüğünde düzenlenen "Gaziantep Spor Çalıştayı" başladı.

Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi ve ilçe belediyelerinin katkılarıyla bir otelde düzenlenen çalıştay, 4 gün sürecek.

Kentteki beden eğitimi öğretmenleri, spor kulüplerinin temsilcileri, spor federasyonları il temsilcilerinin katıldığı çalıştayda, Gaziantep'teki spor çalışmaları konuşulacak.

Etkinliğin son gününde spor hayatının daha ileriye gitmesi için öngörülerden oluşan rapor hazırlanarak kent protokolüne sunulacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Fikret Çubukçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep'in spor kenti olması konusunda belediye olarak çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Bu kapsamda, tesislerin oluşturulması, alt yapı taraması yapılması gibi konularda etkin olduklarını belirten Çubukçu, çalıştay sayesinde ise kentin spor hayatında daha aktif yer alabilmesi için yol haritası oluşturmaya çalışacaklarını ifade etti.

Çalıştaya katılan herkesin "Spor Kenti Gaziantep" sloganıyla aklındaki tüm fikirleri paylaşacağını anlatan Çubukçu, elde edilecek sonuçların kent için yararlı olacağına inandığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantep Spor Çalıştayı' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement