Gaziantep - Suriyeli Gencin Telefonunu Çaldı, Kaçarken Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Suriyeli Gencin Telefonunu Çaldı, Kaçarken Kaza Yaptı

Gaziantep - Suriyeli Gencin Telefonunu Çaldı, Kaçarken Kaza Yaptı

Gazianteqp - Suriyeli gencin telefonunu çaldı, kaçarken kaza yaptıSuriyeli gencin telefonunu çaldı, kaçarken kaza yaptıGAZİANTEP'te Suriye uyruklu 29 yaşındaki Muhammed Hachasan'ın cep telefonunu bir yeri arayacağını söyleyerek isteyen ve sonrasında kaçmaya çalışan 21 yaşındaki Eyüp Bahadır P.

03.12.2016 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazianteqp - Suriyeli gencin telefonunu çaldı, kaçarken kaza yaptı

Suriyeli gencin telefonunu çaldı, kaçarken kaza yaptı

GAZİANTEP'te Suriye uyruklu 29 yaşındaki Muhammed Hachasan'ın cep telefonunu bir yeri arayacağını söyleyerek isteyen ve sonrasında kaçmaya çalışan 21 yaşındaki Eyüp Bahadır P., otomobiliyle başka bir araca çarpınca polis tarafından yakalandı.

Olay, sabah saatlerinde Çukur Mahallesi'nde meydana geldi. Eyüp Bahadır P., iddiaya göre 69 AB 567 plakalı otomobil ile yolda yürüyen Suriyeli Muhammed Hachasan'a yaklaşarak bir yeri arayacağını söyleyip cep telefonunu istedi. Hachasan'ın cebindeki telefonunu verdiği Eyüp Bahadır P., otomobiliyle kaçmaya çalıştı. Bu sırada Suriyeli Hachasan, açık olan ön camından otomobilin içine girdi. Yaşanan olayda Eyüp Bahadır P.'nin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan bir otomobile çarparak durdu. Kaza ihbarıyla gelen polisler, Suriyeli Muhammed Hachasan'ın durumu anlatmasıyla Eyüp Bahadır P'yi gözaltına aldı. Telefon Suriyeli Hachasan'a teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Suriyeli Gencin Telefonunu Çaldı, Kaçarken Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement