Gaziantep'te 10 Bin Liralık Fıstık Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 10 Bin Liralık Fıstık Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Gaziantep\'te 10 Bin Liralık Fıstık Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir iş yerine giren 3 şahıs 10 bin liralık fıstık çalarken, olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

13.07.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir iş yerine giren 3 şahıs 10 bin liralık fıstık çalarken, olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Fevzi Paşa Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda baklava imalatı yapan bir iş yerinde meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde cami avlusundan geçerek iş yerine giren 3 şahıs, içerideki güvenlik kameralarını çuval ve kartonla kapattı. Daha sonra iş yerinde bulunan ve baklava imalatında kullanılan 10 bin TL değerindeki fıstık içini yine cami avlusunu kullanarak taşıyan 3 şahıs, hızla uzaklaştı.

GÜVENLİK KAMERASI ELE VERDİ

Sabah dükkanını açan iş yeri sahibi, üç çuval fıstık içinin olmadığını fark edince durumu polise bildirdi. İş yerine gelerek kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, hırsızlık olayına karışan şahıslardan birinin iş yerinin eski çalışanlarından olduğunu tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin eski çalışanlarından Halil Ö. (20) ile Reşit B. (19) ve Onur Ç.'yi (18) kıskıvrak yakaladı. 3 şahıs, emniyette alınan ilk ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 10 Bin Liralık Fıstık Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement