Gaziantep'te 67 Kilo Esrar Maddesi Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 67 Kilo Esrar Maddesi Ele Geçirildi

Gaziantep\'te 67 Kilo Esrar Maddesi Ele Geçirildi

Gaziantep’te polis tarafından yapılan operasyon ve aramalarda 67 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

15.04.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te polis tarafından yapılan operasyon ve aramalarda 67 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda Ulucanlar Mahallesi'ndeki bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, bantla sarılı 34 paket halinde toplam 17 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Öte yandan, otoban yolu üzerindeki bir dinlenme tesisi civarında uygulama yürüten polisler, durdurdukları bir araçta arama yaptı. Yapılan aramada aracın bagaj kısmında siyah torbalara paketlenmiş vaziyette 50 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Her iki olayda toplam 67 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alındı. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 67 Kilo Esrar Maddesi Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement