Gaziantep'te 91 Çocuk Muhafaza Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 91 Çocuk Muhafaza Altına Alındı

Gaziantep’te sokakta dilenen 91 çocuk, muhafaza altına alındı.

09.06.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te sokakta dilenen 91 çocuk, muhafaza altına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından edinilen bilgiye göre, Çocuk Şubesi görevlilerince 25-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında sokakta ve kavşaklarda dilenen çocuklarla ilgili yapılan çalışmalarda 75'i Suriye uyruklu, 16'sı Türk vatandaşı olmak üzere toplam 91 çocuk sokakta dilenmekten dolayı muhafaza altına alındı. Dilenen Suriyeli çocuklardan 46'sının ailesine Gaziantep Valiliği'nin 24.12.2014 tarih ve 3340 sayılı kararı gereği, çocukların ikinci defa dilendirildikleri tespit edildiği takdirde ailenin tamamının kampa gönderileceği yazılı olarak tebliğ edildi. 27 Suriyeli çocuk ve 4 Türk vatandaşı çocuk idari işlem yapılması için Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Dilenci Toplama Merkezi'ne, 2 Suriyeli çocuk Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı yurda yerleştirilirken, Türk vatandaşı çocukların 8'inin ailelerinin tamamına işlem yapılarak çocuklar ailelerine teslim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 91 Çocuk Muhafaza Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement