Gaziantep'te Anne ile Kızı Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Anne ile Kızı Kazada Öldü

Gaziantep\'te Anne ile Kızı Kazada Öldü

Gaziantep'te anne ile kızı kazada öldüGaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde, minibüs ile çarpışan otomobilin sürücüsü 51 yaşındaki Hülya Altunlu ile yanındaki kızı 18 yaşındaki Ece Altunlu yaşamlarını yitirdi, minibüsteki 15 kişi yaralandı.

14.03.2016 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te anne ile kızı kazada öldü

Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde, minibüs ile çarpışan otomobilin sürücüsü 51 yaşındaki Hülya Altunlu ile yanındaki kızı 18 yaşındaki Ece Altunlu yaşamlarını yitirdi, minibüsteki 15 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Gaziantep-Nurdağı karayolunun 27'nci kilometresinde meydana geldi. Nurdağı yönüne giden Abdulkadir Güneş yönetimindeki 80 AR 563 plakalı yolcu minibüsü, Hurşut Dağı yakınlarında Hülya Altunlu yönetimindeki 31 AP 63 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobilin sürücüsü Hülya Altunlu ile yanında bulunan kızı Ece Altunlu ve minibüsteki 15 kişi yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Gaziantep'teki hastanelere götürüldü. Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan anne Hülya Altunlu ile kızı Ece Altunlu, sabah saatlerinde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. Kazada yaralanan minibüsteki 15 kişi ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yaşamını yitiren anne ile kızının cenazeleri ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Anne ile Kızı Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement