Gaziantep'te Aziz Yıldırım ile Taraftar Arasında Gerginlik - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Aziz Yıldırım ile Taraftar Arasında Gerginlik

Gaziantep\'te Aziz Yıldırım ile Taraftar Arasında Gerginlik

Fenerbahçe futbol takımı kafilesi, yarın oynanacak Gaziantepspor maçı için Gaziantep'e geldi.

13.02.2015 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe futbol takımı kafilesi, yarın oynanacak Gaziantepspor maçı için Gaziantep'e geldi. Takımı karşılayan Genç Fenerbahçeliler Grubu üyelerinin, takımla birlikte kente gelen Başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etmesiyle gergin anlar yaşandı. Kendisini protesto edenlere "Terbiyesizler" diyen ve taraftarın üzerine yürümesini engelleyen polislere de kızan Aziz Yıldırım, diğer yöneticiler tarafından sakinleştirildi.

Yarın oynanacak olan Gaziantepspor maçı için tarifeli uçak ile Gaziantep'e gelen Fenerbahçe takımını havalimanında taraftarlar coşkuyla karşıladı. Kafilenin gelişi sırasında yolcu çıkış salonunda bekleyen Genç Fenerbahçeliler Grubu üyeleri ise 'Aziz Yıldırım istifa' sloganı atmaya başladı. Aziz Yıldırım da bu gruba tepki gösterdi. Aziz Yıldırım, aleyhine slogan atanlara "Terbiyesizler" diye karşılık verdi. Yıldırım, daha sonra slogan atan gruptaki taraftarların yanına gitti ve "Çıkın buradan" diye bağırdı.

'BABANIN ÇİFTLİĞİ DEĞİL' SÖZÜ ÖFKELENDİRDİ

Yıldırım, geçtiği noktada polislerin arkasında duran ve kendisini protesto eden bir grup taraftarı dışarı çıkmaları için eliyle itmeye çalıştı. Bu sırada grupta bulunan genç bir taraftar, Yıldırım'a, "Fenerbahçe babanın çiftliği değil" dedi. Bu söz üzerine iyice öfkelenen Yıldırım, kendisine karşılık veren taraftarın yanına gitmek istedi. Aziz Yıldırım'ın bu girişimi polisler tarafından engellenirken, taraftarlar ise dışarı çıktı.

POLİSE DE TEPKİ GÖSTERDİ

Aziz Yıldırım, bu sırada kendisini sakinleştirerek engellemeye çalışan polislere de tepki gösterdi. Polislerin kendisini tutmasına sinirlenen Yıldırım, "Bir dakika dursanıza. Siz kimsiniz ya" diye tepki gösterdi. Yıldırım daha sonra polislere taraftarlar ile görüşmek istediğini söyledi.

TARAFTAR BİLET FİYATLARINDAN ŞİKAYET ETTİ

Polislerin ve diğer yöneticilerin sakinleştirdiği Aziz Yıldırım, salondan çıktı ve dışarıda kendisine tepki gösteren bazı taraftarların yanına gitti. Taraftarlar yanlarına gelen Yıldırım'a, bilet fiyatlarına tepki gösterdi. Bu tepkiye "Ben mi yaptım?" diye karşılık veren Yıldırım, bir süre taraftarlarla konuştuktan sonra beraberindeki yöneticiler ile birlikte otobüsle konaklayacağı otele hareket etti.

Genç Fenerbahçeliler Grubu üyeleri ise Aziz Yıldırım'ı kendilerini tribünlere almadığı için protesto ettiklerini söyledi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Aziz Yıldırım ile Taraftar Arasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement