Çifte Cinayetin Faili 'Bacanak' Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Çifte Cinayetin Faili 'Bacanak' Çıktı

Çifte Cinayetin Faili \'Bacanak\' Çıktı

Gaziantep'te Ökkeş Avcı ve Savaş Dahan cinayetinin sır perdesi aralandı. Cinayetin Ökkeş Avcı'nın husumetli olduğu bacanağı ve kardeşi tarafından işlendiği ortaya çıktı.

23.01.2017 13:07  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te işlenen çifte cinayetin, Ökkeş Avcı'nın aralarında husumet bulunan bacanağı 38 yaşındaki Mehmet Ali Aslan ile kardeşi Ahmet Aslan tarafından işlendiği saptandı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE BİRBİRLERİNE ATEŞ ETTİLER

Geçen cumartesi günü sabaha karşı 23 Nisan Mahallesi Mahallesi'nde arkadaşı Savaş Dahan ile yürüyen Ökkeş Avcı, aralarında husumet bulunan bacanağı Mehmet Ali Aslan ile kardeşi Ahmet Aslan'la karşılaştı. Tartışmaya başlayan taraflar, tartışmanın büyümesi üzerine tabancalarıyla birbirlerine ateş etmeye başladı.

TAKİP EDİP BAŞLARINDAN VURDULAR

Bu sırada 27 TV 886 plakalı otomobillerine binerek uzaklaşmaya çalışan Ökkeş Avcı ve Savaş Dahan, kendilerini başka bir otomobille takip eden Mehmet Ali Aslan ve Ahmet Aslan tarafından Yeşilevler Mahallesi'nde durduruldu. İddiaya göre Aslan kardeşler, burada Avcı ve Dahan'ı tabancalarıyla başlarından ateş ederek öldürdükten sonra kaçtı.

ÇIKARILDIKLARI MAHKEMEDE TUTUKLANDILAR

Olayın ardından şüphelilerin peşine düşen polis, yaptıkları çalışma sonucu Ahmet Aslan'ı gözaltına aldı. Ahmet Aslan emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

''PUSU KURDULAR KENDİLERİNE PATLADI''

Bacanağı Ökkeş Avcı ile husumeti olduğu öğrenilen Mehmet Ali Aslan ise dün akşam polis ekiplerinin Mimar Sinan Mahallesi'nde saklandığı eve yaptığı operasyonda yakalandı. Cinayet Büro Amirliği'nde ifadesi alınan Mehmet Ali Aslan, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Polis merkezinden çıkartılırken pişman olduğunu söyleyen Mehmet Ali Aslan, "Bana pusu kurdular. Kurdukları plan kendilerine patladı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çifte Cinayetin Faili 'Bacanak' Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement