Gaziantep'te Daeş'e Katılmak İsteyen 3 Kişinin Yakalanması - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Daeş'e Katılmak İsteyen 3 Kişinin Yakalanması

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde terör örgütü DAEŞ'e katılmak üzere Suriye'ye geçmeye çalışırken yakalanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

29.03.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde terör örgütü DAEŞ'e katılmak üzere Suriye'ye geçmeye çalışırken yakalanan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, dün Karkamış ilçesinde emniyet ekiplerinin yaptıkları güvenlik kontrolleri sırasında, şüphe üzerine durdurulan araçta bulunan ve İstanbul'dan gelerek terör örgütü DAEŞ'in kontrolündeki Halep'in Cerablus ilçesine gidecekleri tespit edilip gözaltına alınan 3 şüphelinin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Karkamış İlçe Emniyet Amirliğindeki işlemlerin ardından şüpheliler G.Ç, İ.U. ve N.Ç, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Nizip Adliyesine getirildi.

Bu arada, arkadaş oldukları belirlenen 3 şüphelinin ailelerinin kısa bir süre önce çocukları hakkında kayıp ihbarında bulundukları, şahısların da ifadelerinde terör örgütü DAEŞ'e katılmak üzere Karkamış ilçesine geldiklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Dün terör örgütü DAEŞ'in Türkiye'ye yönelik faaliyetleri ve olası terör eylemlerinin önlenmesine yönelik ilçe merkezi ile ilçenin giriş çıkışlarında çalışma yürüten Karkamış Emniyet Amirliği ekiplerince yapılan güvenlik kontrolü sırasında yakalanan ve DAEŞ'e katılmak üzere İstanbul'dan Karkamış'a geldikleri değerlendirilen 3 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Daeş'e Katılmak İsteyen 3 Kişinin Yakalanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement