Gaziantep'te Daeş Operasyonu - Suriye Uyruklu Bir Kişinin Evinde Arama Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Daeş Operasyonu - Suriye Uyruklu Bir Kişinin Evinde Arama Yapıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Arama yapılan evden detay Şüphelinin evinden çıkan belgelerden detay Şüphelinin babasının gözaltına alınışı Gaziantep'te DAEŞ operasyonu Nizip ilçesinde terör örgütü DAEŞ üyesi olduğu belirtilen Suriye uyruklu bir kişinin evinde arama yapıldı Nizip'te terör örgütü DAEŞ üyesi olduğu iddiasıyla Suriye uyruklu bir kişinin evinde yapılan aramada ele geçen Arapça yazılı bazı kitap ve evraklara el konuldu, 2 kişiyi gözaltına alındı.

25.03.2016 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Arama yapılan evden detay

Şüphelinin evinden çıkan belgelerden detay

Şüphelinin babasının gözaltına alınışı Gaziantep'te DAEŞ operasyonu

Nizip ilçesinde terör örgütü DAEŞ üyesi olduğu belirtilen Suriye uyruklu bir kişinin evinde arama yapıldı

Nizip'te terör örgütü DAEŞ üyesi olduğu iddiasıyla Suriye uyruklu bir kişinin evinde yapılan aramada ele geçen Arapça yazılı bazı kitap ve evraklara el konuldu, 2 kişiyi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Karkamış İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 22 Mart tarihinde Türkiye-Suriye sınır hattındaki Gaziantep'in Karkamış ilçesinin karşısında yer alan ve terör örgütü DAEŞ'in kontrolündeki Cerablus'tan yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçmeye çalıştıkları sırada güvenlik güçlerince yakalanan 2'si yaralı, biri canlı bomba eylemcisi 10 kişiye bağlantısı olduğu bir kişinin kimliği tespit edildi.

Güvenlik güçleri, kimliği belirlenen Suriye uyruklu Hüsam El Muhammed'in yakalanması için Nizip ilçe merkezindeki kiraladığı eve operasyon düzenledi.

Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Grup Amirliği'nin de destek verdiği operasyonda evde arama yapan ekipler, Arapça yazılı bazı kitaplara ve evraklara el koydu.

Operasyon kapsamında yakalanamayan Hüsam El Muhammed'in bulunması için çalışmalarını sürdüren ekipler, olayla ilgili evde bulunan El Muhammed'in babası Beşir El Muhammed ve ismi henüz öğrenilemeyen Suriye uyruklu bir kadını da gözaltına aldı.

Gaziantep\'te Daeş Operasyonu - Suriye Uyruklu Bir Kişinin Evinde Arama Yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Daeş Operasyonu - Suriye Uyruklu Bir Kişinin Evinde Arama Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ggggg: Lan kadın gece 02.25 de beni havaya uçuracaktı nerdeyse neyseki hepsi yakalandı yasasın devletimiz milletimiz 0 0 Yanıtla

Advertisement