Gaziantep'te Düğünden Hırsızlık Anı Görüntülendi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Düğünden Hırsızlık Anı Görüntülendi

Gaziantep'te bir düğünde halay çeken gelinin duvağındaki altının çalınma anı kameraya yansıdı.

17.10.2015 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bir düğünde halay çeken gelinin duvağındaki altının çalınma anı kameraya yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Seda- Resul Yıldırım çifti, Güneş Mahallesinde evlerinin bulunduğu sokakta yaptıkları düğünlerinin ardından gelinin duvağına takılan altının olmadığını fark etti.

Düğünün kamera kayıtlarını incelendiğinde 14-15 yaşlarındaki kimliği belirlenemeyen bir çocuğun halay sırasında duvaktan altını aldığı belirlendi.

Damadın babası Hüseyin Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelinin arabadan inmesi için erkek tarafından bir hediye istendiğini, kendisinin de gelinin duvağına altın taktığını söyledi.

Düğün bitiminde duvaktaki altının olmadığını fark ettiklerini anlatan Yıldırım, "Önce altının düşmüş olabileceğini düşündük ama duvağın yırtıldığını fark edince çalınmış olabileceği geldi aklımıza. Sonra düğün sırasında çekilen görüntüleri inceleyince bir çocuğun altını çaldığını görünce çok şaşırdık. O kadar kalabalığın içinde nasıl cesaret edip de altını aldığına hayret ettik. Bununla geçmiş olsun" dedi.

Düğünü görüntüleyen Cumali Tuncer de kayıtlarda 14-15 yaşlarında bir çocuğun halay sırasında gelinin duvağındaki altını aldıktan sonra alandan ayrıldığının görüldüğünü kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Düğünden Hırsızlık Anı Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement