Gaziantep'te Fıstık Gibi Konser - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Fıstık Gibi Konser

Gaziantep\'te Fıstık Gibi Konser

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “9. Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali” kapsamındaki etkinlikler ünlü Pop Müziği Sanatçısı Mustafa Ceceli’nin konseri ile son buldu.

22.09.2014 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "9. Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali" kapsamındaki etkinlikler ünlü Pop Müziği Sanatçısı Mustafa Ceceli'nin konseri ile son buldu.

Gaziantepli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Mustafa Ceceli konserinde, ünlü sanatçı birbirinden harekeli şarkıları ile sevenlerini coşturdu. Ceceli, 1,5 saat sahnede kaldığı konserin sonunda darbuka ile izleyicilerine keyifli bir gece yaşattı.

Konser öncesinde etkinliklere katılan Romanya, Endonezya, Gürcistan, KKTC, Rusya ve Kamerun gibi ülkelerin halk dansları topluluğunun yanı sıra Ankara, İzmir, Erzurum, Kütahya, Gaziantep ve Giresun yöresinin halk oyunları ekiplerinin sunumları Gaziantepli çocuklara keyfili anlar yaşattı.

4 gün boyunca güzel bir festival geçirdiklerini ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Gençler bugün muhteşemdiniz. Gerçi diğer konserlerimizde de çok güzeldiniz ama bugün daha başkaydınız" diye genç dinleyicilere övgülerde bulundu.

Kapanış konserinin böyle olması gerektiğini vurgulayan Şahin, "Son günümüzde fıstığın bereketli, diri, canlı olmasını istedik. Onun için Mustafa kardeşimiz ile sizleri bir araya getirdik. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki etkinliklerimize de bekliyorum" diye konuştu.

Sanatçı Mustafa Ceceli ise, Gaziantep'teki ilk etkinliğinin olduğunu belirterek,"Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca buraya kadar geldiniz için sizlere de teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Şahin, tüm Gazianteplilerin adına Mustafa Ceceli'ye Antepfıstığının maketinden yapılmış bir plaket ile çiçek takdim etti. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Ceceli'ye Gaziantep yöresine ait kutnu kumaşından yapılmış kaşkol hediye etti.

Mustafa Ceceli ise, Başkan Şahin'e Antepfıstığından yapılmış lokum hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Fıstık Gibi Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement