Gaziantep?te Hayırsever İşadamından 24 Derslikli Ortaokul - Son Dakika
Güncel

Gaziantep?te Hayırsever İşadamından 24 Derslikli Ortaokul

Gaziantep?te Hayırsever İşadamından 24 Derslikli Ortaokul

Gaziantep'te, hayırsever işadamı Müslüm Erdoğan, Nizip İlçesi'ne 24 derslikli ortaokul yaptırmak için Vali Ali Yerlikaya ile protokol imzaladı.

06.04.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, hayırsever işadamı Müslüm Erdoğan, Nizip İlçesi'ne 24 derslikli ortaokul yaptırmak için Vali Ali Yerlikaya ile protokol imzaladı. Gaziantep Valiliği'nde düzenlenen protokol törenine; Vali Ali Yerlikaya, Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz ile hayırsever işadamı Müslüm Erdoğan katıldı.

1141 metrekare arsanın 24 derslikli ortaokul yapılmasına ilişkin yapılan protokol imza töreninde konuşan Vali Yerlikaya, "Arsanın üzerine 24 derslikli orta okul yapacağız. Bu okulumuz Nizip'te eğitim öğretim hayatına hizmet verecek. İsmini de işadamımızın anne ve babası olan Ayşe-Müslüm Erdoğan Ortaokulu koyacağız" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, eğitime yaptığı yatırımdan dolayı Erdoğan'a teşekkür etti. Ankara'da iş yaptığını memleketi Nizip'i asla unutmadığını ifade eden Müslüm Erdoğan ise, "Bu topraklara bizim gönül, minnet borcumuz var. Kısmen de olsa ödemek için bir okul projesini başlatmış olduk. Ama bununla sınırlı kalmayacağız ve 2015 senesi içinde ikinci bir okul daha yaptıracağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep?te Hayırsever İşadamından 24 Derslikli Ortaokul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement