Gaziantep'te Husumetli Aileler Kavga Etti 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Husumetli Aileler Kavga Etti 1 Ölü, 3 Yaralı

Gaziantep\'te Husumetli Aileler Kavga Etti 1 Ölü, 3 Yaralı

Olay, gece geç saatlerde İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi.

16.09.2014 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olay, gece geç saatlerde İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; aralarında husumet bulunan Şafak ve Şahmeran aileleri arasında tartışma başladı. Husumetli ailelerin yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışmada ateşlenen av tüfeğinden çıkan saçmalar Ali Çevik, Mutlu Arslan, İdris Alıcı ve Mehmet İsmail Çevik'e isabet etti. Silah sesini duyanların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Ali Çevik'i, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Çevik, acil serviste doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak öldü. Vücutlarına isabet eden saçmalarla hafif yaralanan Mutlu Arslan, İdris Alıcı ve Mehmet İsmail Çevik ise 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

ŞÜPHELİNİN EVİNE SALDIRDILAR

Yaşanan olayın ardından Şafak ailesinin yakınları, ölüme neden olduğu gerekçesiyle Şahmeran ailesinin oturduğu eve taşlarla saldırdı. Gerginlik üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet ekibi, mahallede yoğun güvenlik önlemi aldı. Olayların büyümesi üzerine polis, Şahmeran ailesini evlerinden tahliye etti.

Öte yandan yaşanan olay sonrası inceleme başlatan polis, kavgaya karıştığı saptanan 10 kişiyi gözaltına aldı ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaya başladı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Husumetli Aileler Kavga Etti 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement